Foto: Arhivă

Foto: Arhivă

Liviu Dragnea rămâne în închisoare. Contestația la executare i-a fost respinsă

Contestaţie la executare prin care fostul președinte al PSD, Liviu Dragnea, cerea să fie eliberat din penitenciar, pe motiv că este ţinut nelegal în închisoare, a fost respinsă.

Mihai Diac 0 comentarii

Contestaţie la executare prin care Liviu Dragnea solicita să fie eliberat din penitenciar, pe motiv că este deţinut nelegal în închisoare, a fost respinsă, luni, 25 mai, de un complet de cinci judecători de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ).

Liviu Dragnea nu a participat luni la ședința de judecată ci a fost audiat de magistrații ICCJ prin videoconferinţă. "În esenţă, asta a spus, că se află într-o detenţie nelegală", a declarat avocata Flavia Teodosiu, apărătoarea lui Liviu Dragnea.

La data de 27 mai 2019, Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv de magistrații ICCJ la trei ani și jumătate de închisoare cu executare pentru instigare la abuz în serviciu în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Apărătorii lui Liviu Dragnea susțin acum că el este deţinut ilegal în penitenciar, deoarece completul de trei judecători de la ICCJ care l-a condamnat nu era specializat să judece fapte de corupţie.

Comentarii

loading...