11.1 C
București
joi, 23 septembrie 2021

Mii de euro, luați prin șantaj de o polițistă de la Poliția Sector 6

Procurorii DNA au dispus punerea sub control judiciar a polițistei care este cercetată într-un dosar penal pentru infracțiunea de șantaj. Anchetatorii susțin că în octombrie 2019 Moroianu Alina-Georgiana, în calitate de ofițer de poliție în cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice sector 6, sub amenințarea unui presupus dosar penal pentru evaziune fiscală, ar fi constrâns un medic estetician de la o clinică privată să-i dea suma de 15.000 de euro, atât pentru ea cât și pentru o altă persoană.

„Inculpata Moroianu Alina-Georgiana i-ar fi cerut medicului estetician suma respectivă pentru o fostă pacientă nemulțumită de intervenția chirurgicală efectuată de acesta, amenințându-l totodată cu depunerea unei plângeri pentru malpraxis și cu comiterea unor acte de violență din partea pacientei și a prietenului acesteia.”, susține DNA într-un comunicat de presă.

Polițista ar fi primit direct de la medicul estetician suma de 15.000 de euro din care și-ar fi păstrat suma de 5.000 de euro, restul fiind dat pacientei nemulțumite. Procurorii au dispus față de inculpata Moroianu Alina-Georgiana luarea măsurii sechestrului asigurător asupra sumelor de 2.000 de euro și 16.100 lei ridicate de la aceasta cu ocazia percheziției domiciliare.

Ultima oră
Pe aceeași temă