10.3 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăInvestigații România LiberăMii de euro, luați prin șantaj de o polițistă de la Poliția...

Mii de euro, luați prin șantaj de o polițistă de la Poliția Sector 6

Procurorii DNA au dispus punerea sub control judiciar a polițistei care este cercetată într-un dosar penal pentru infracțiunea de șantaj. Anchetatorii susțin că în octombrie 2019 Moroianu Alina-Georgiana, în calitate de ofițer de poliție în cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice sector 6, sub amenințarea unui presupus dosar penal pentru evaziune fiscală, ar fi constrâns un medic estetician de la o clinică privată să-i dea suma de 15.000 de euro, atât pentru ea cât și pentru o altă persoană.

„Inculpata Moroianu Alina-Georgiana i-ar fi cerut medicului estetician suma respectivă pentru o fostă pacientă nemulțumită de intervenția chirurgicală efectuată de acesta, amenințându-l totodată cu depunerea unei plângeri pentru malpraxis și cu comiterea unor acte de violență din partea pacientei și a prietenului acesteia.”, susține DNA într-un comunicat de presă.

Polițista ar fi primit direct de la medicul estetician suma de 15.000 de euro din care și-ar fi păstrat suma de 5.000 de euro, restul fiind dat pacientei nemulțumite. Procurorii au dispus față de inculpata Moroianu Alina-Georgiana luarea măsurii sechestrului asigurător asupra sumelor de 2.000 de euro și 16.100 lei ridicate de la aceasta cu ocazia percheziției domiciliare.

Cele mai citite

Boloș. după discuțiile cu agențiile internaționale, în SUA. VIDEO

Agenţiile ne-au reconfirmat ratingul suveran şi perspectiva stabilă, dar asta nu înseamnă că nu există loc de creştere, pentru că investitorii străini au tendinţa...

Rusia – Ucraina, ziua 766: Doi morți într-un atac cu drone asupra regiunii Belgorod

Un atac ucrainean cu dronă a făcut doi morţi în regiunea rusă de frontieră Belgorod, în vestul ţării, a informat guvernatorul local, în această...
Ultima oră
Pe aceeași temă