Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Ministrul Marcel Vela

Ministrul Marcel Vela

Ministrul Vela schimbă conducerea serviciului secret al Ministerului de Interne

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, nu a prelungit mandatul conducerii de până acum a DGPI, preferând să numească un nou director general.

Mihai Diac 0 comentarii

Începând cu data de 20 ianuarie 2020, prin ordin al ministrului afacerilor interne, Ion Marcel Vela, a încetat împuternicirea în funcții a directorului general al Direcției Generale de Protecție Internă (DGPI) și a directorului general adjunct al DGPI.

Până acum, ca director general al DGPI era împuternicit colonelul Petru – Răzvan Măgură, iar în funcția de director general adjunct era împuternicit locotenent - colonelul Lucian – Mihai Popa.

Cu aceeași dată, 20 ianuarie 2020, "prin ordin al ministrului afacerilor interne, domnul colonel Tiberiu – Silviu Dumitrache, directorul Direcției Contrainformații, a fost împuternicit să exercite funcția de director general al Direcției Generale de Protecție Internă a MAI. Ofițerul are  o vechime de peste 14 ani în activitatea de informații și protecție internă și a ocupat mai multe funcții de execuție și de comandă în cadrul DGPI", precizează un comunicat transmis de MAI.

Comentarii

loading...