Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Mircea Cosma susține că dosarul său este ilegal

Mircea Cosma susține că dosarul său este ilegal

Destul de discret şi absent în spaţiul public de la declanşarea scandalului privind înregistrările prezentate de fiul său, fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova rupe tăcerea. Într-o intervenţie la un post TV , Mircea Cosma a susţinut că dosarul său este unul ilegal.

Iulian Budușan 0 comentarii

Destul de discret şi de absent în spaţiul public de la declanşarea scandalului privind înregistrările prezentate de fiul său, fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova rupe tăcerea. Într-o intervenţie în emisiunea lui Victor Ciutacu de la România TV, Mircea Cosma a susţinut că dosarul său este unul ilegal.

"Dosarul meu este plecat pe o ilegalitate. Eram membru cu dreputuri depline al Comitetului Regiunilor de la Bruxelles si, conform protocolului 7, nu puteam fi retinut atat timp cat eram in slujba Comitetului. Pe 14 februarie, i-am dat lui Onea Lucian, procuror sef de sectie la DNA Ploiesti, biletele de avion care mi le-a retinut. 'Domnule, nu mai pleci, avem treaba cu dumneata!' Eu ramanand mirat ca un om cu 200.000 de voturi aflat in sluja Comitetului, avand imunitate conform legii acelui consiliu, nu poate fi retinut sub nicio forma pe teritoriul statelor UE decat daca acomite un flagrant, m-am pomenit in 2 ore si jumatate din inculpat, arestat si trimis la haules Campina", a declarat Mircea Cosma.

Magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie au decis rejudecarea de către secţia penală a ÎCCJ a dosarului în care fostul deputat Vlad Cosma şi fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, Mircea Cosma, sunt acuzaţi de trafic de influenţă, respectiv luare de mită şi abuz în serviciu. Mai exact, procurorii DNA îi acuză că ar fi primit de la administratorii unor firme aproximativ un milion de euro pentru acordarea unor contracte de lucrări în care beneficiar era Consiliul Judeţean.

Comentarii

loading...