Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Mircea Drăghici

Mircea Drăghici

Agenţia Naţională de Integritate cere să știe de unde are Mircea Drăghici un milion de lei

Inspectorii ANI au sesizat Curtea de Apel Piteşti pentru a verifica veniturile realizate de Mircea Drăghici în perioada în care a fost trezoriei al PSD.

Mihai Diac 0 comentarii

Inspectorii de integritate au sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curţii de Apel Piteşti, în vederea începerii acţiunii de control cu privire la modificările patrimoniale intervenite şi veniturile realizate de Mircea Drăghici în perioada exercitării funcţiei de trezorier al PSD.

Această sesizare a fost formulată după ce Agenţia Naţională de Integritate (ANI) a constatat existenţa unei diferenţe nejustificate în cuantum de 1.184.547 lei şi 15.600 euro, între averea dobândită şi veniturile realizate de deputatul Mircea Drăghici, fost trezorier al PSD, informează, miercuri, un comunicat al ANI.

Comentarii

loading...