7.7 C
București
miercuri, 27 martie 2024
AcasăInvestigații România LiberăNoul primar Coliban a fost exmatriculat din facultate dar spune c-a terminat-o

Noul primar Coliban a fost exmatriculat din facultate dar spune c-a terminat-o

Noul primar al municipiului Brașov, Allen Coliban, a fost exmatriculat de la Facultatea de Automatică şi Calculatoare, dar spune c-a terminat-o.

Pe contul de Facebook al primarului Coliban figura încă, marți, următoarea declarație: “Brașovean, șagunist, două facultăți terminate – Calculatoare și Marketing. Experiență de 10 ani în industria IT (…)”.

După ce în spațiul public au apărut informații că primarul ar fi fost în realitate exmatriculat de la una din cele două facultăți, Allen Coliban a recunoscut, marți, într-o conferință de presă, că a fost exmatriculat ca urmare a faptului că nu a mai susținut examenul de licenţă.

“În CV nu am scris că sunt absolvent, am scris că am urmat acele cursuri. Este rubrica Educaţie şi sunt cinci ani pe care i-am făcut la Automatică şi Calculatoare (…).  În 2005 am terminat anul 5, ar mai fi trebuit să închid două laboratoare pe care nu am putut să le echivalez. Aceasta a fost decizia profesorilor. Examenele mi le dădusem. Ar fi trebuit să echivalez aceste două laboratoare. Asta însemna un semestru petrecut la Bucureşti, lucru pe care nu mi-l mai permiteam”, a justificat primarul Allen Coliban.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Ce negoț ascund sondajele paralele din București?

Să fie oare Cristian Popescu Piedone doar iepurele lui Dom’ Profesor? În clar obscurul mediatic, strategia de atac a stăpânului antenelor devine tot mai...

Rezultate fotbal: România a pierdut cu 2-3 în fața Columbiei. La EURO 2024 va înfrunta Ucraina

Naţionala de fotbal a României a fost învinsă de reprezentativa Columbiei cu scorul de 3-2 (2-0), loc marţi seara, pe Stadionul Civitas Metropolitano din...

În atacurile asupra infrastructurii energetice ucrainene rușii au cheltuit sute de milioane de dolari

În atacurile asupra infrastructurii energetice din Ucraina ruşii au schimbat tactica, explică analiştii militari, potrivit tvrinfo.ro. Trimit asupra unei ţinte sute de rachete şi drone...
Ultima oră
Pe aceeași temă