12.7 C
București
duminică, 26 septembrie 2021

O bandă de infractori este acuzată că fura case de bani. Poliția face percheziții

Polițiști din București, sub coordonarea procurorilor, fac percheziții, joi, 11 martie, la mai multe adrese din București și din județul Ilfov, anunță un comunicat de presă difuzat de Poliția Capitalei.

Polițiștii care participă la acțiune fac parte din Serviciul Investigaţii Criminale. Ei pun în aplicare patru mandate de percheziţie domiciliară, într-un dosar privind săvârşirea infracţiunilor de furt calificat, tentativă la efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos şi accesul ilegal la un sistem informatic.

Suspecții sunt trei bărbaţi care, în noaptea de 21 februarie, au pătruns în incinta unei case de pariuri din Sectorul 6, unde au dezactivat sistemul de alarmă și de unde au sustras ulterior un seif care conținea peste 5.000 de lei şi un card bancar.

Anterior, în decembrie 2020, aceiași suspecți ar fi furat o casă de bani din sediul unei societăți comerciale din Sectorul 4. În acea casă de bani se aflau peste 67.000 de euro şi 15.000 de lei, ceea ce sugerează că hoții au acționat „la pont” (aveau informații despre ce conține casa de bani).

Mihai Diac
Experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online, dintre care, din anul 2015, la ziarul "România liberă".
Ultima oră
Pe aceeași temă