Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Procurorii și "mascații" fac percheziții la trei spitale din Brașov

Procurorii și "mascații" fac percheziții la trei spitale din Brașov

Polițiștii și luptătorii SIAS fac, miercuri, sub coordonarea procurorilor, mai multe percheziții la trei spitale din Brașov.

Mihai Diac 0 comentarii

Polițiștii și luptătorii SIAS efectuează, miercuri, 20 mai, sub coordonarea procurorilor de la Parchetul Brașov, mai multe percheziții la trei spitale din Brașov.

Dosarul pornește de la suspiciunea procurorilor că o serie de angajați ai acestor trei spitale ar fi beneficiat de concedii medicale bazate pe acte false.

Două dintre acuzațiile verificate de procurori sunt cele de fals și uz de fals.

Una dintre unitățile sanitare verificate este Spitalul de Psihiatrie din Brașov, care este implicat și în tratarea pacienților infectați cu Covid-19.

Comentarii

loading...