Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Percheziţii în Bucureşti, Argeş şi Prahova la firme care fac videochat

Percheziţii în Bucureşti, Argeş şi Prahova la firme care fac videochat

Poliţiştii din Bucureşti acţionează joi pe raza sectoarelor 1, 3 şi 6, precum şi în puncte de lucur din Argeş şi Prahova ale unor societăţi comerciale din Capitală pe linia prevenirii şi combaterii evaziunii fiscale i a spălării banilor în domeniul activităţilor de videochat.

Iulian Budușan 0 comentarii

Poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti acţionează joi pe raza sectoarelor 1, 3 şi 6, precum şi în puncte de lucru situate în judeţele Argeş şi Prahova ale unor societăţi comerciale din Capitală pe linia prevenirii şi combaterii evaziunii fiscale şi a spălării banilor în domeniul activităţilor de videochat.

Potrivit DGPMB, acţiunea poliţiştilor Capitalei are drept scop prevenirea şi combaterea faptelor de evaziune fiscală, precum şi depistarea şi luarea măsurilor legale faţă de persoanele care utilizează forţa de muncă la negru, urmând a fi verificate documentele ce stau la baza constituirii şi funcţionării societăţilor comerciale prestatoare de activităţi în domeniul videochat.

Comentarii

loading...