Foto: Arhivă

Foto: Arhivă

Percheziții în București și în Ilfov. S-au cerut bani în schimbul unei mașini furate

Procurorii și polițiștii fac percheziții în București și în județul Ilfov, într-un dosar legat de furtul unui automobil.

Mihai Diac 0 comentarii

Procurorii și polițiștii fac cinci percheziții, joi, în București și în județul Ilfov, într-un dosar legat de furtul unui automobil.

Serviciul Furturi Auto din Poliția Capitalei, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, a pus în aplicare cinci mandate de percheziţie domiciliară şi mai multe mandate de aducere pe raza municipiului Bucureşti şi în judeţul Ilfov, într-un dosar privind săvârşirea infracţiunilor de furt calificat, şantaj şi favorizarea făptuitorului, anunță un comunicat transmis, joi dimineață, de Poliţia Capitalei.

Ancheta a început după ce, în luna mai 2021, o persoană a sesizat dispariţia autoturismului, care fusese parcat pe o stradă din Sectorul 1. Ulterior, persoana vătămată ar fi fost contactată de persoane necunoscute, care i-ar fi transmis că, în schimbul unor sume de bani, vor determina persoanele care au furat autoturismul să îl înapoieze.

Comentarii

loading...