21.3 C
București
miercuri, 17 aprilie 2024
AcasăInvestigații România LiberăPoliția face anchetă penală împotriva unui profesor care i-a cerut unei eleve...

Poliția face anchetă penală împotriva unui profesor care i-a cerut unei eleve o poză dezbrăcată

Poliția a anunțat declanşarea unei anchete penale împotriva unui profesor de matematică de la un liceu din Piatra-Neamţ care i-ar fi cerut unei eleve să-i trimită o poză cu ea dezbrăcată.

Victima este vorba de o fată de 21 de ani, care este elevă la cursul seral.

Scandalul a izbucnit după ce în spațiul public a apărut un fragment dintr-o discuție purtată în scris pe internet între profesor și elevă. Eleva i-a trimis profesorului, prin internet, tema ei la matematică, iar profesorul i-a răspuns: „Credeam că trimiți o poză cu tine goală, că de matematică sunt sătul”.

Poliția Municipiului Piatra Neamț a întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de hărţuire sexuală. Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra-Neamţ.

Pe de altă parte, o directoare adjunctă de la respectivul liceu ar fi încercat să-i ia apărarea profesorului acuzat de hărțuire sexuală, acuzând-o inclusiv pe elevă că s-a înscris la o clasă de Mecanică, unde toți ceilalți elevi sunt băieți. Ulterior, directoarea adjunctă a demisionat din această funcție.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Boris Becker, despre Simona Halep: „Cred că tenisul mondial are nevoie de ea”

Fostul mare jucător german Boris Becker, prezent, marţi, la Bucureşti, la premiera filmului documentar Nasty, a declarat că tenisul mondial are nevoie de Simona Halep. „Mă...

În această săptămână aflăm finalistele Cupei României. Avancronica celor două partide

În această săptămână sunt programate cele două meciuri din semifinalele Cupei României. Pentru un loc în ultimul act al competiției Corvinul Hunedoara se va...

Ucraina s-a retras brusc din acordul cu Rusia, mediat de Turcia, privind cerealele

Rusia şi Ucraina au negociat două luni cu ajutorul medierii Turciei restabilirea înţelegerii care a permis până în iulie anul trecut exportul cerealelor ucrainene...
Ultima oră
Pe aceeași temă