13.2 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăInvestigații România LiberăPoliţist cu 26 de ani vechime, prins că se "înfrupta" din transportul...

Poliţist cu 26 de ani vechime, prins că se “înfrupta” din transportul pe care îl asigura

Surse judiciare au declarat, sâmbătă, corespondentului MEDIAFAX, că ofiţerii DGA Buzău au prins în flagrant un poliţist care a sustras ţigări furate dintr-un transport de tutun de contrabandă care urma să fie distrus la o fabrică din localitatea Pârscov.

Flagrantul, susţin surse din rândul anchetatorilor, a fost realizat într-o parcare din localitatea Măgura, unde baxurile de ţigări au fost scoase din duba în care erau transportate. În maşina poliţistului, oamenii legii au găsit un bax de ţigări netimbrate, în total fiind sustrase 8 baxuri, respectiv 4.100 de pachete.

Poliţistul care are 26 de ani vechime şi este şef de post în judeţ a fost arestat preventiv pentru luare de mită şi deţinere ilegală de marfă de contrabadă, în acest dosar fiind sub control judiciar şi doi angajaţi ai firmei de distrugere de ţigări.

Ţigările confiscate de anchetatori erau transportate la fabrica din Pârscov, unde urmau să fie distruse, acest lucru având loc periodic.

Sursa citată a precizat că această operaţiune era asigurată de o comisie, formată din reprezentantul Poliţiei Buzău, doi reprezentanţi ai firmei din Pârscov şi doi agenţi vamali.

Cele mai citite

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...
Ultima oră
Pe aceeași temă