George Soros  (Foto: www.georgesoros.com)

George Soros (Foto: www.georgesoros.com)

Presă: Soros ar fi sugerat primirea în România a peste un milion de imigranți musulmani

Miliardarul american de origine maghiară George Soros ar fi sugerat, printr-un intermediar, primirea în România a peste un milion de imigranți musulmani, susține un articol publicat în revista ’A-specto’.

Mihai Diac 0 comentarii

Revista ’’A-specto’’ este o publicație de geopolitică și analize regionale ce este transmisa tuturor factorilor de decizie din Bulgaria, iar articolul care face referire la România, publicat la data de 22 decembrie, este o analiză despre influența lui George Soros în Europa.

Articolul susține că, la data de 1 iunie 2017, la Bruxelles, George Soros a avut întrevederi cu un număr de comisari europeni, inclusiv cu șeful Comisiei Europene Jean-Claude Juncker, împărtășind ideile sale pentru o Uniune Europeană “mai unificată” și cerând un dialog cu Rusia.

Potrivit articolului din presa bulgară, "un exemplu șocant de implicare a lui Soros în politicile țărilor europene prin intermediul organizațiilor sale, este și România. Recent, un apropiat al lobbyistului român, Razvan Cordou Vrabe, a cerut public guvernului român să accepte în ultimii ani 1 200 000 de imigranți musulmani în casele emigranților români. Vrabe este un colaborator și manager al unui număr de ONG-uri din România finanțate de George Soros".

Același articol, semnat de Nikolay Ivanov, susține că "puterea politică din România și-a pierdut controlul asupra instituțiilor statului. Structurile paralele construite în principalele ministere și birouri guvernamentale controlate de câțiva oameni au reușit să preia controlul, dincolo de autoritatea oficială. Aceiași oameni acționează sub influența intereselor străine, inclusiv a lui Soros, cât și pe cont propriu".

”Dovezi ale celor menționate mai sus sunt numeroasele și șocantele dezvăluiri, din ultimele luni, ale unora care au făcut parte din acest mecanism. Unul dintre aceștia este colonelul Daniel Dragomir, fostul șef al Direcției antiteroriste din SRI. Recent a făcut o serie de dezvăluiri în fața comisiei parlamentare pentru controlul activității SRI. În ultimele săptămâni, Dragomir a dezvăluit mai multe elemente importante, oferind documente clasificate ce dovedesc instituirea unui mecanism de control al sistemului judiciar, al mass-mediei și al afacerilor prin șantaj politic și extorcare. Personal, Laura Kovesi și General Dumbrava / Șeful Departamentului Juridic al SRI / au decis cine să inițieze un dosar și ce instanță urmează să pronunțe sentința pentru a obține rezultatul dorit. Potrivit lui Dragomir, aceste decizii au fost luate sub influența unui stat străin “dincolo de ocean”, fiind decizii prestabilite și în dezacord cu statul de drept", susține articolul din presa bulgară, citat de site-ul "România 3.0".

Comentarii

loading...