11.5 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăInvestigații România LiberăPresă: Soros ar fi sugerat primirea în România a peste un...

Presă: Soros ar fi sugerat primirea în România a peste un milion de imigranți musulmani

Revista ’’A-specto’’ este o publicație de geopolitică și analize regionale ce este transmisa tuturor factorilor de decizie din Bulgaria, iar articolul care face referire la România, publicat la data de 22 decembrie, este o analiză despre influența lui George Soros în Europa.

Articolul susține că, la data de 1 iunie 2017, la Bruxelles, George Soros a avut întrevederi cu un număr de comisari europeni, inclusiv cu șeful Comisiei Europene Jean-Claude Juncker, împărtășind ideile sale pentru o Uniune Europeană “mai unificată” și cerând un dialog cu Rusia.

Potrivit articolului din presa bulgară, “un exemplu șocant de implicare a lui Soros în politicile țărilor europene prin intermediul organizațiilor sale, este și România. Recent, un apropiat al lobbyistului român, Razvan Cordou Vrabe, a cerut public guvernului român să accepte în ultimii ani 1 200 000 de imigranți musulmani în casele emigranților români. Vrabe este un colaborator și manager al unui număr de ONG-uri din România finanțate de George Soros”.

Același articol, semnat de Nikolay Ivanov, susține că “puterea politică din România și-a pierdut controlul asupra instituțiilor statului. Structurile paralele construite în principalele ministere și birouri guvernamentale controlate de câțiva oameni au reușit să preia controlul, dincolo de autoritatea oficială. Aceiași oameni acționează sub influența intereselor străine, inclusiv a lui Soros, cât și pe cont propriu”.

”Dovezi ale celor menționate mai sus sunt numeroasele și șocantele dezvăluiri, din ultimele luni, ale unora care au făcut parte din acest mecanism. Unul dintre aceștia este colonelul Daniel Dragomir, fostul șef al Direcției antiteroriste din SRI. Recent a făcut o serie de dezvăluiri în fața comisiei parlamentare pentru controlul activității SRI. În ultimele săptămâni, Dragomir a dezvăluit mai multe elemente importante, oferind documente clasificate ce dovedesc instituirea unui mecanism de control al sistemului judiciar, al mass-mediei și al afacerilor prin șantaj politic și extorcare. Personal, Laura Kovesi și General Dumbrava / Șeful Departamentului Juridic al SRI / au decis cine să inițieze un dosar și ce instanță urmează să pronunțe sentința pentru a obține rezultatul dorit. Potrivit lui Dragomir, aceste decizii au fost luate sub influența unui stat străin “dincolo de ocean”, fiind decizii prestabilite și în dezacord cu statul de drept”, susține articolul din presa bulgară, citat de site-ul “România 3.0“.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...
Ultima oră
Pe aceeași temă