Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Inquam Photos

Foto: Inquam Photos

Primăria Capitalei susține că este obligată să plătească datorii vechi de 16 ani

Primăria Capitalei precizează că este obligată de Justiție să plătească datorii vechi de 16 ani, contractate pe timpul foștilor primari generali.

Mihai Diac 0 comentarii

Primăria Municipiului București, condusă de Gabriela Firea, respinge acuzațiile formulate de Nicușor Dan, candidat la Primăria Capitalei, care a criticat plățile făcute de PMB pentru stingerea unor datorii.

"Acuzaţiile prezentate azi de un candidat la Primăria Capitalei cu privire la cazul Constanda sunt în totalitate false. Acestea demonstrează o foarte gravă necunoaştere a prevederilor legale, precum şi a atribuţiilor şi răspunderilor pe care le are un primar general", precizează un comunicat de presă transmis, duminică, de Primăria Municipiului București.

Comunicatul precizează că, în anul 2019, o instanţă a emis o sentință irevocabilă în baza căreia Primăria Capitalei este obligată să plătească peste 115 milioane de euro familiei Constanda, la finalul unui proces care a început în anul 2004.

Comentarii

loading...