Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Procurorii daţi afară de la DNA, victorie împotriva lui Kovesi

Procurorii daţi afară de la DNA, victorie împotriva lui Kovesi

Cei trei judecători care au depus cereri de apărare a reputaţiei profesionale şi a independeţei după ce au fost testaţi cu detectorul de minciuni au avut câştig de cauză la CSM. Plenul Consiliului a admis cererile formulate de Doru Ţuluş, Mihaiela Iorga şi Nicolae Marin.

Iulian Budușan 0 comentarii

Cei trei judecători care au depus cereri de apărare a reputaţiei profesionale şi a independeţei după ce au fost testaţi cu detectorul de minciuni au avut câştig de cauză la CSM. Plenul Consiliului a admis joi, 19 aprilie, cererile formulate de Doru Ţuluş, Mihaiela Iorga Moraru şi Nicolae Marin.

"Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât admiterea cererii de apărare a independenţei şi reputaţiei profesionale a domnilor DORU-FLORIN ŢULUŞ şi NICOLAE MARIN, precum şi a doamnei MIHAIELA MORARU-IORGA, procurori în cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie. (8 voturi Admitere, 6 voturi Respingere, 1 vot NUL)", se arată în soluţia plenului CSM.

Inspecţia Judiciară a fost sesizată de cei trei magistraţi, susţinând că procurorul şef al DNA se implică în anchete şi că face presiuni, exemplul dat fiind dosarul deschis ca urmare a înregistrărilor dintr-o şedinţa a DNA, în cadrul căruia li s-a cerut efectuarea testului cu detectorul de minciuni. Inspecţia Judiciară a întocmit un raport pe care l-a trimis la CSM.

Comentarii

loading...