4.9 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăInvestigații România LiberăPrimar PSD isi lauda realizarile cu iz de pomana electorala la Sascut,...

Primar PSD isi lauda realizarile cu iz de pomana electorala la Sascut, Bacau

Dupa ce un autocar cu elevi ai Liceului Tehnologic Elias din Sascut, judetul Bacau au fost dusi la meetingul PSD de la Iasi, acum administratia PSD Sascut foloseste lucratorii aceluiasi liceu sa realizeze gardul cimitirului din satul Pancesti si gardul unei persoane fizice.

Primarul, aflat la patrulea mandat, declară: “Astăzi se lucrează la construirea gardului de la cimitir Păncesti împreună cu lucrători din cadrul Liceulului Tehnologic Elias Sascut.”

În fotografiile anexate, publicate de Primarul PSD Ioan Răuță, vedem lucrătorii liceului împreună cu viceprimarul comunei Ionel Apostol.

O echipă s-a deplasat la fața locului.

În realitate cimitirul se află de cealaltă parte a drumului. Gardul din fotografii, pe care îl realizează administrația PSD din bani publici, îngrădește de fapt grădina unui membru PSD, nicidecum cimitirul satului.

Acțiunea a stârnit reacții de nemulțumire online întrucât are iz de pomană pentru campania electorală care va începe curând.

Lucrătorii Liceului Tehnologic Elias din Sascut, județul Bacău sunt constrânși de administrația PSD să realizeze garduri pentru persoane private din bani publici.

Acțiunea “Gardul” nu are acordul Consiliului Local. Băiatul proprietarului (George Isvoranu) al cărui proprietate este parțial îngrădită și-a manifestat nemulțumirea pe Facebook:

psd sascut

 realizare psd

Primăria Sascut deși are o populație sub 10.000 locuitori are peste 70 de angajați. Acest număr după cum se vede trebuie suplimentat cu lucrători ai liceului din comună. Nu este un caz singular întrucât bucătaresele de la afterschool au fost văzute vopsind bordurile unor străzi din apropierea primăriei. Unii angajați ai primăriei Sascut în timpul programului lucrează pentru primar, multă lumea știe dar le este teamă să vorbească.

Pentru simplele comentarii pe Facebook, primarul PSD s-a arătat deranjat și i-a spus domnului Ionel ANA că este o “nesimțire” sa ia în derizoriu asemenea “realizare”.

Reacția cetățeanilor nu a întârziat să apară:Sascut

Sascut

Ilie Ghiorghita

  Pancesti

 

Cum comentați situatia, domnule Dragoș Benea, președinte al filialei PSD Bacău ?

 

Pentru Romania Libera, Ionel ANA

 

 

Cele mai citite

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...

Ce trebuie să ai în vedere atunci când dorești să achiziționezi o barcă?

De la mic la mare, cu toții simțim o atracție deosebită pentru întinderile de apă. Când eram mici, mergeam la râu sau mare și...

Nicușor a lansat cel mai mare fake-news de campanie

Nicușor Dan a rostogolit cea mai mare minciună din actuala campanie electorală. Presa neomarxistă s-a grăbit să preia anunțul echipei sale, potrivit căruia Agenția...
Ultima oră
Pe aceeași temă