18.7 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăInvestigații România LiberăRise Project: Elena Udrea se află în Costa Rica din 7 februarie

Rise Project: Elena Udrea se află în Costa Rica din 7 februarie

Pe 8 februarie, Elena Udrea nu s-a prezentat la un termen al procesului în care este acuzată de finanțare ilegală a campaniei electorale din 2009. Avocatul său a confirmat ulterior că fosttul ministru a plecat în Grecia, la Atena. Iată că, după o săptămână, apare informație că Elena Udrea se află în Costa Rica.

La o zi după, Elena Udrea a reacționat pe Facebook și a spus că „unii nu au avut somn” şi, după miezul nopţii, s-au apucat să împrăştie „pe surse”, având „ordin pe unitate”, că ea „a părăsit ţara”.

Ea a mai spus că o priveşte „fix” pe ea dacă pleacă în vacanţă sau cu treabă sau dacă merge în Costa Rica să o viziteze pe Alina Bica sau dacă s-ar plimba cu ea la Paris.

Reacție dură pe Facebook

Fostul ministru al Dezvoltării, Elena Udrea, a reacționat dur pe Facebook, după ce jurnaliștii de la Rise Project au scris că se află în Costa Rica de pe 7 februarie.

După ce a ieșit un rahat cu dezvăluirile despre abuzurile din justiție, după ce Sistemul a dat șah mat, și Kovesi a umilit iar toți marii politicieni și conducători ai țării (bravo ei), presa e gata să meargă pe manipulare și să facă subiect cu Elena Udrea, că să se schimbe tema și să nu mai vorbească nimeni despre ce se întâmplă în România.
Trec peste întrebarea cum e posibil să primești informații despre prezența unei persoane libere, despre unde circulă ea prin lume???
Rămân la întrebarea, pe unde umblu?
Și vă spun lașilor, pe unde vreau eu, câtă vreme sunt un cetățean liber, chiar și al unei țări care nu mai respectă nimic din ceea ce înseamnă libertatea și drepturile cetățenilor.
Nu am fugit nicăieri că nu aveam de ce să fug, că nu mă oprea nimic să călătoresc prin lume, pot fi oriunde vreau eu să fiu și, să mă întorc atunci când îmi termin treaba, vacanță, vizita etc.
Lăsăți manipulările! Ocupați-vă de ce e important pentru țară, dacă vreți să faceți ceva util. Sau, dacă ați înțeles că nu aveți mari șanse de izbândă, luați-va vacanță și mergeți în Costa Rica, că să va lămuriți cum stau lucrurile, să nu trăiți în poveștile Securității”, își încheie postarea pe Facebook Elena Udrea.

Cele mai citite

Firea trebuie să se retragă din cursa pentru europarlamentare dacă va candida la Primărie, susține AUR

Partidul AUR consideră că Gabriela Firea trebuie să renunțe la candidatura pentru un post de europarlamentar dacă dorește să candideze la Primăria Capitalei. Acest punct...

Rusia – Ucraina, ziua 770: Biden vrea să trimită arme Kievului chiar de săptămâna această

Preşedintele american, Joe Biden, a afirmat că Statele Unite vor "începe să trimită arme şi echipamente în Ucraina chiar din această săptămână", după ce...

Bătălia pentru Sectorul 1: imperativa coaliție anti-Clotilde

Se ascute lupta, odată cu nominalizarea lui Sebastian Burduja și a Gabrielei Firea, candidați separați ai coaliției PSD-PNL, pentru funcția de primar general al...
Ultima oră
Pe aceeași temă