6.7 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăInvestigații România LiberăȘapte turci fără acte, aflați în România, doreau să fugă în Occident

Șapte turci fără acte, aflați în România, doreau să fugă în Occident

Polițiștii de frontieră din județul Timiș au depistat șapte cetățeni turci fără acte asupra lor, aflați în România și care ar fi dorit să treacă ilegal frontiera spre Occident.

Migranții ilegali au fost găsiți de o patrulă a Poliţiei de Frontieră a României, care a oprit pentru verificări, pe DJ 588B, un automobil înmatriculat în România, condus de un bărbat de 31 de ani, cetățean român.

“În interiorul mijlocului de transport au fost descoperiţi, în calitate de pasageri, şapte cetăţeni străini, toţi bărbaţi, fără documente de identitate asupra lor. Poliţiştii de frontieră i-au condus pe aceştia la sediul instituţiei pentru cercetări. În cadrul verificărilor, s-a stabilit că persoanele descoperite în autoturism sunt cetăţeni din Turcia, cu vârste cuprinse între 19 şi 47 de ani care doreau să ajungă într-un stat din vestul Europei”, precizează un comunicat transmis de Poliția de Frontieră a României.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă