Sebastian Ghiță (Foto: Arhivă)

Sebastian Ghiță (Foto: Arhivă)

Sebastian Ghiță: "Kovesi e zdravănă? Augustin Lazăr mai e procuror general?"

Fostul deputat Sebastian Ghiță a lansat, luni seară, noi acuzaţii la adresa şefei DNA, Laura Codruţa Kovesi, precum şi la adresa procurorului general, Augustin Lazăr.

Mihai Diac 0 comentarii

Vorbind în direct la postul România TV, Sebastian Ghiță l-a acuzat şi pe șeful DNA Ploieşti, procurorul Lucian Onea.

"Am urmărit conferinţa domnului Onea (cea de luni - n.n). Cât o să mai spunem domn. Nu ştiu cât mai poate minţi opinia publică. A admis că e vocea dânsului. Într-un acces de nebunie şi de frustrare ne-a spus că ce a trimis judecătorilor şi ce a trimis în Serbia e un fals. Nu un cetăţean din Iaşi sau Moldova i-a trimis un denunţ, ci Vlad Cosma i le-a adus. Asta am auzit toţi pe înregistrarea de aseară", a susținut, luni seară, Sebastian Ghiță.

"Ce scrie în acte Onea, dezminte în conferinţă. S-a autoincriminat în mare hal. Acest om a vrut să mintă judecătorii. Nu vrea o justiţie dreaptă, el falsifică. Ne-a spus cu gura lui. A luat documente false, le-a falsificat forţându-l pe Vlad Cosma. Mă întreb dacă e zdravăn, dacă Kovesi e zdravănă că l-a mai pus o dată să mintă. Se vede o măsluire. Mă întreb dacă ei mai scapă cu un comunicat. Mă întreb dacă Augustin Lazăr mai e procuror general", s-a întrebat, în emisiunea de la România Tv, Sebastian Ghiţă.

"Chestia asta cu şantajul, ce tratament să le mai acorde DNA-ul Familia Cosma a depus plângere penală. A depus plângere penală şi înregistrările la Antena 3. Şantajul îi absolvă de ce au făcut în dosarul meu? Sub supravegherea lui Kovesi, cu încurajarea ei, aceştia au măsluit probe în acest dosar. Nu e singurul", a mai spus Ghiţă.

Comentarii

loading...