Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto Arhiva

Foto Arhiva

Sebastian Ghiță, victorie în fața DNA: Decizia magistraților de la Tribunalul Prahova

Tribunalul Prahova a dispus intrarea în procedura generală a falimentului a SC Asesoft International SA şi dizolvarea societăţii, în condiţiile în care există o decizie judecătorească prin care se interzice iniţierea procedurii de dizolvare sau lichidare a acestei firme.

Rl online 0 comentarii

Potrivit portalului instanţelor de judecată, Tribunalul Prahova a admis, în data de 2 martie, o cerere a administratorului judiciar şi a dispus intrarea în procedura generală a falimentului a debitorului SC Asesoft International SA.

Faţă de această societate fusese deschisă procedura generală a insolvenţei în noiembrie 2015, la cererea unei creditoare.

Prin decizia din 2 martie, instanţa a dispus, printre altele, dizolvarea societăţii debitoare, în condiţiile în care procurorii DNA Ploieşti au cerut, anul trecut, Tribunalului Prahova interdicţia iniţierii procedurilor de dizolvare sau lichidare privind SC Asesoft International SA şi SC Teamnet International SA, firme controlate de Sebastian Ghiţă, puse sub acuzare pentru săvârşirea infracţiunilor de complicitate la trafic de influenţă în formă continuată şi spălare a banilor în formă continuată.

La acel moment, cererea anchetatorilor a fost aprobată, instanţa prelungind ulterior, de mai multe ori, această măsură preventivă, interdicţia fiind valabilă şi în prezent.

Conform datelor de pe portalul instanţelor de judecată, dosarul având ca obiect 'procedura insolvenţei - societăţi cu răspundere limitată' în care SC Asesoft International SA are calitatea de debitor a fost înregistrat pe rolul Tribunalului Prahova la data de 11 august 2014.

În aceeaşi cauză apar şi câteva zeci de creditori, între care bănci, primării, Agenţia Naţională de Administrare Fiscală şi ANCOM.

Decizia privind intrarea în procedura generală a falimentului a SC Asesoft International SA nu este definitivă, ea putând fi atacată cu apel în termen de şapte zile de la comunicare, a relatat Agerpres.

Comentarii

loading...