Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Laura Codruța Kovesi

Laura Codruța Kovesi

Șefa DNA, Laura Codruța Kovesi - chemată în judecată de procuroarea Mihaela Iorga Moraru

Șefa Direcției Naționale Anticorupție, Laura Codruţa Kovesi, este chemată în judecată de procuroarea Mihaela Iorga Moraru, fosta ei subordonată, anunță site-ul luju.ro.

Mihai Diac 0 comentarii

Potrivit site-ului luju.ro, procuroarea - șefă Laura Codruţa Kovesi „este chemată din nou în judecată de procuroarea Mihaela Iorga Moraru pentru anularea ordinului de revocare şi pentru plata unor despăgubiri în valoare de 10.000 euro”.

Dosarul a ajuns la Curtea de Apel Bucureşti (CAB) şi ar conţine detalii explozive despre „tehnicile la care a recurs şefa DNA pentru blocarea judecătorului Amer Jabre”.

Același site, luju.ro, dezvăluia în toamna anului 2017 că judecătorul Amer Jabre, de la CAB, a avut probleme în timpul judecării dosarului deschis de procuroarea Mihaela Iorga Moraru, în care aceasta cerea suspendarea ordinului de revocare din DNA, ordin emis de Laura Codruța Kovesi.

Comentarii

loading...