Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Sevil Shhaideh   (Foto: magnanews.ro)

Sevil Shhaideh (Foto: magnanews.ro)

Sevil Shhaideh a primit un CD de la DNA. Expertiza în dosarul Belina a fost finalizată

Fostul vicepremier și ministru al Dezvoltării, Sevil Shhaideh, a fost citată, miercuri, la Direcţia Naţională Anticorupţie în dosarul "Belina".

Mihai Diac 0 comentarii

UPDATE 16,30: Fostul vicepremier Sevil Shhaideh a declarat, miercuri, la ieșirea din sediul DNA, că procurorii i-au înmânat un CD pe care se află conținutul expertizei din dosarul Belina.

”Am primit un CD, de fapt un DVD în care procurorii au pus expertiza. Avem un termen de analiză acestei expertize. Această expertiză are niște obiective, le vom analiza. Până nu văd ce conține expertiza nu mă pot pronunța”, a declarat Sevil Shhaideh.

Întrebată cum vede faptul că a fost chemată la DNA în pline negocieri pentru formarea Guvernului, Shhaideh a refuzat să comenteze.

”Nu-mi permit să comentez acest lucru. Este o procedură, sunt obligată să mă prezint de câte ori sunt invitată (...) Vă să-mi permiteți să nu comentez despre Guvern pe scările DNA.”, a mai spus Shhaideh.

--------------------------------------------

Sevil Shhaideh a fost chemată de procurori pentru i se aduce la cunoştinţă faptul că a fost finalizată expertiza realizată în dosarul "Belina", urmând ca ea să comunice anchetatorilor dacă are obiecţiuni la aceasta.

Sevil Shhaideh, la data faptelor secretar de stat în cadrul Ministerului Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice (MDRAP), a fost pusă sub acuzare de DNA în septembrie 2017, pentru săvârşirea infracţiunii de abuz în serviciu dacă funcţionarul public a obţinut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit.

Potrivit procurorilor anticorupţie, dosarul vizează trecerea ilegală a unei părţi din Insula Belina şi Braţul Pavel în administrarea Consiliului Judeţean (CJ) Teleorman, care ulterior le-a închiriat unei societăţi comerciale.

În acelaşi dosar, s-a mai dispus urmărirea penală faţă de Mariana Sanda Gheorghiu, asistent registrator principal în cadrul Biroului de Cadastru şi Publicitate Imobiliară Alexandria, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de abuz în serviciu dacă funcţionarul public a obţinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit, precum şi faţă de Ionela Stoian, director în cadrul MDRAP, Rodica Guşă, asistent-registrator în cadrul Biroului de Cadastru şi Publicitate Imobiliară Alexandria, şi faţă de Alexandrina Anduţa Diaconu, registrator-şef în cadrul aceleiaşi instituţii, pentru complicitate la abuz în serviciu.

Comentarii

loading...