Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Stenograma discuției între Gigi Becali și Florian Walter pe tema transferurilor

Stenograma discuției între Gigi Becali și Florian Walter pe tema transferurilor

Cazul lui Florian Walter, care a transferat gratis 14 jucători de la "U" Cluj la Petrolul, în 2012, a intrat în atenţia procurorilor DIICOT. Pe lângă cererea de "ajutor" solicitată primarului Clujului, Emil Boc, Walter se "sfătuia" și cu celebrul finanțator din Pipera.

Iulian Budușan 0 comentarii

Site-ul numaiu.ro a publicat sâmbătă o stenogramă în care fostul acţionar de la Dinamo discuta cu Gigi Becali despre acest aspect. Patronul vicecampioanei i-a explicat lui Walter cum trebuia să mute jucătorii, fără să intre în atenţia autorităţilor, dar cel în cauza n-a vrut să asculte sfaturile lui Gigi Becali.

Becali: Daaa? Alo?
Walter: Alo!!!!
Becali: Daaa!

Walter: Vorbeam cu Horia mă, cu Ivanovici!
Becali: Ia zi mă tată, ce ,ce... Mi-a zis FINU-mi-o, ce s-a întâmplat...nu-ştiu ce...
Walter: Dacă nu te-ai uitat la emisiuni, te las în pace. Ce faci, dormi?
Becali: Da, nu mă, stăteam aşa da mi-a zis finul, bă naşule ai văzut ce, bă nu-ş ce, ce percheziţii?!!
Walter: Eeeee...Mă acuză acuză ăştia cu transferurile de la U Cluj la Petrolul. DIICOT şi astea...Deci e făcătură mare de tot!!!
Becali: Ce, cum, ce?!!!
Walter: Păi ia pulsul şi sună, şi sună-l pă Horia că am intrat acum pă Horia!!! Paszkany ăsta nu ne lasă în pace...Mai du-te ia şi tu pulsul!
Becali: Păi, de la cine să iau, zi?
Walter: Păi, în primul rând de la emisiune, credeam că ştii, că se....a...no...că ştii, că ai văzut chestia asta, că mă acuză ăştia că am transferat 14 jucători de la U Cluj la Petrolul cu zero bani.
Becali: Şi tu cum i-ai transferat?
Walter: Cu zero bani! Sunt liberi de contract!
Becali: Nu trebuia să faci aşa.
Walter: Păi de ce trebuia să fac mă, altceva. Că de ce?!
Becali: Trebuia să îi transferi şi să te descarci de acolo şi să te încarci în partea ailaltă, datoare Petrolul la tine şi te descarci cu bani de la U Cluj!
Walter: Da băi, da, ai dreptate. Dar legea, ce spune legea!? Pot să o fac cum trebuie, tu când iei un jucător cu 500.000 euro şi după îl dai cu 100.000, cum e ?!
Becali: Băi Walter...
Walter: Sau îl dai cu zero!
Becali: Băi Walter! Tu nu înţelegi că ai greşit?! Ai greşit!
Walter: Bine, nu te mai sun...
Becali: Băi, tu n-ai, tu n-ai...tu moral ai dreptate! Tu, banii tăi, cutare! Dar...
Walter: Păi nu sunt banii mei la U Cluj, băi, păi da ai cui p*** mea erau? Ai Statului?

Florian Walter a preluat "U" Cluj în 2009, când echipa acumulase datorii în valore de două milioane de euro. Emil Boc, prim-ministru la momentul, l-a convins pe Walter să salveze echipa, iar în schimb urma să-i ofere mai multe contracte cu statul.

Walter a acceptat, a plătit datoriile clubului, dar Emil Boc nu i-a mai oferit contractele promise. Clasa politică din Ploieşti a profitat şi i-a promis sprijin lui Walter, care şi-a luat jucătorii şi a plecat la Petrolul. Florian Walter a fost trimis în judecată de DIICOT pentru constituirea unui grup infracţional organizat şi delapidare.

Comentarii

loading...