Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Cătălin Tolontan  (Foto: Anchete Online)

Cătălin Tolontan (Foto: Anchete Online)

Surse: Cătălin Tolontan a fost recrutat de Securitate și folosit de SIE. Ce răspunde jurnalistul

Jurnalistul Cătălin Tolontan, cunoscut prin dezvăluirile sale în dosarul Hexi Pharma, ar fi avut legături cu fosta Securitate, înainte de anul 1989, susțin surse citate de site-ul Realitatea Tv.

Mihai Diac 0 comentarii

Actualul jurnalist Cătălin Tolontan ar fi fost recrutat în timpul liceului de fosta Securitate, iar imediat după Revoluţie ar fi lucrat la revista "Românul", care ar fi fost condusă şi înfiinţată exclusiv de foşti ofiţeri ai securităţii, susțin surse citate de site-ul Realitatea.

La acea revistă, Cătălin Tolontan avea un editorial pe prima pagină.

Sursele au mai spus pentru Realitatea TV că jurnalistul Tolontan ar fi continuat colaborarea cu serviciile secrete şi după anul 1989, atunci când ar fi răspuns la apelul Serviciului de Informaţii Externe.

Un reporter de la Realitatea i-a cerut lui Cătălin Tolontan să explice relația lui cu serviciile secrete.

Reporter: "Sursa respectivă ne spune că aţi fost recrutat de fosta Securitate înaninte de '89. Şi ne-a dat nişte detalii. Ne-a spus că funcţia dumneavoastră, de redactor-şef, imediat după '89 la revista "Românul" aţi fi obţinut-o în baza acestei calităţi de informator a fostei Securităţi. Cum comentaţi aceste lucruri?".

Tolontan: "N-am avut, n-am nicio legatură cu niciun serviciu de infomații, indiferent cum se numeste el. Nici înainte, nici acum, nici înainte de Revoluție, nici după Revoluție și nici în viitor nu voi avea. Nu am avut nicio funcție la revista Românul, unde scriam o rubrică săptămânală, dar nu eram angajat", a răspuns Cătălin Tolontan.

Reporter: "Din toate anchete dumneavoastră pe care le-aţi făcut şi dacă mă gândesc acum la Hexi Pharma şi multe atele, aţi acuzat sau aţi venit cu dezvăluiri şi din sfera aceasta a Serviciului Român de Informaţii".

Tolontan: "Ca jurnalist am o problemă cu Serviciul Român de Informații că nu a intuit, a ignorat și la sfârșit a făcut mai mult decât atât în cazul Hexi Pharma. Aceasta este critica la adresa Serviciului Român de Informații", a spus Tolontan.

Comentarii

loading...