Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Academia Națională de Informații  (Foto: SetThings)

Academia Națională de Informații (Foto: SetThings)

Toate tezele de doctorat de la Academia SRI vor fi verificate contra plagiatului

Rectorul Academiei Naționale de Informații, Adrian Ivan, a anunțat că toate tezele de doctorat susținute la această instituție de învățământ, subordonată SRI, vor fi verificate printr-un filtru antiplagiat.

Mihai Diac 0 comentarii

Pentru 11 teze de doctorat susţinute la ANI au fost aduse dovezi că sunt plagiate, menționează jurnalista Emilia Șercan într-un articol publicat pe site-ul PressOne.

În acest context, rectorul ANI, Adrian Ivan, a precizat că toate tezele de doctorat vor fi verificate printr-un filtru antiplagiat.

"Dacă se constată plagiatul, propun retragerea titlului", a declarat rectorul Adrian Ivan.

Acesta a preluat conducerea ANI în anul 2017. Până la acel moment, la ANI fuseseră susținute 84 de teze de doctorat, iar după ce Adrian Ivan a preluat conducerea ANI a mai fost susținută o singură teză.

Nouă dintre persoanele care au obținut titlul de doctor la ANI au cerut să renunțe benevol la acest titlu, în anul 2016. Printre cei nouă solicitanți s-a numărat și fostul premier Mihai Tudose.

Comentarii

loading...