Traian Berbeceanu  (Foto: Facebook)

Traian Berbeceanu (Foto: Facebook)

Traian Berbeceanu, consilier al ministrului de Interne: "La violență trebuie răspuns cu violență"

Comisarul Traian Berbeceanu, consilier al ministrului de Interne, Marcel Vela, a prezentat, luni, câteva opinii cu privire la intervențiile din ultimele zile ale polițiștilor și ale jandarmilor.

Mihai Diac 0 comentarii

"Am să vă spun că vom fi intransigenți cu derbedeii, cu cei care sfidând legea ne sfidează pe noi toți.
Am să vă spun, simplu, că polițiștii și jandarmii sunt hotărăți și determinați să vă protejeze, pe voi cei multi, impunând respectarea legii și atunci când huliganii încearcă să provoace dezordine și haos.
Am să vă asigur că forțele de ordine, alea prost echipate, cu logistică necorespunzătoare și fără suficiente materiale de protecție, nu vor face un pas înapoi în a-și face datoria.
Iar "vitejilor" care din spatele tastaturii jignesc în mod ticălos, și "specialiștilor" care ne fac reproșuri și ne dau sfaturi cu privire la modul de intervenție în ceea ce privește conflictele din Hunedoara, Săcele sau București, le spun că tot polițiștii și jandarmii au fost cei care, de îndată, au restabilit ordinea publică. Cu fermitate și profesionalism i-au reținut pe derbedei, chiar dacă în sensul ăsta nu au apărut filmulețe pe net. Și da, cred că la violență trebuie răspuns cu violență! Proporțional", a scris, pe contul său de Facebook, comisarul Traian Berbeceanu.

Polițistul Traian Berbeceanu a fost șeful Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate (BCCO) din județul Alba. A devenit foarte controversat după ce a fost acuzat de "favorizarea infractorului" și a fost trimis în judecată. La finalul procesului a fost achitat.

Comentarii

loading...