13.1 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăInvestigații România LiberăUdrea: "Surpriză! Le doresc să aibă parte de justiția de care am...

Udrea: “Surpriză! Le doresc să aibă parte de justiția de care am eu”

Udrea a fost reprezentată la proces de un avocat, care le-a spus judecătorilor că nu ştie unde se află fostul ministru. Acesta a cerut recuzarea judecătorului Ionuţ Matei, pe motiv că acesta face parte din “câmpul tactic” şi că ar fi fost susţinut de fostul director adjunct al SRI, Florian Coldea, însă cererea a fost refuzată.

Luni seara, Udrea a transmis un mesaj. Fugită în Costa Rica, acolo unde se află alături de Alina Bica, fosta șefă a DIICOT, Udrea, însărcinată cu gemeni, le dorește ”Celor care insista ca e bine asa, le doresc sa aiba parte de justitia de care am eu parte”. 

“Surpriza”!

Cererea de recuzare a judecatorului Ionut Matei, adus acum o luna intempestiv in completul de la ICCJ care judeca apelul in “Gala Bute”, mi-a fost respinsa!!! Chiar daca motivul recuzarii este acela ca el a fost sustinut in fata mea de generalul Coldea in 2013 pentru functia de vicepresedinte al Inaltei Curti, cu argumentul “este omul nostru”, deci am toata dreptatea sa cred ca el nu va fi impartial in ceea ce ma priveste ci va executa ordinele lui Coldea , Dumbrava& Co. Iar povestea apartenentei lui la Sistem am spus-o in fata Comisiei parlamentare de verificare a activitatii SRI inca din aceasta vara.

Dupa ce acest judecator a fost parasutat in completul meu, in timpul procesului, in locul unei judecatoare care a facut opinie separata la respingerea cererii mele de efectuare a unei expertize in cauza, considerand necesara o astfel de expertiza, vrea cineva ca eu sa cred ca am parte de un proces corect??? Vrea cineva sa am incredere ca se aplica legea in ceea ce ma priveste?

P.S. Celor care insista ca e bine asa, le doresc sa aiba parte de justitia de care am eu parte.”, e mesajul Elenei Udrea.

Următorul termen al procesului Elenei Udrea a fost stabilit pentru 28 martie.

Cele mai citite

Emma Răducanu, în sferturile de finală ale turneului de la Stuttgart

Britanica Emma Răducanu s-a calificat în sferturile de finală ale turneului WTA 500 de la Stuttgart, după ce a învins-o în două seturi, cu...

Piedone, la depunerea candidaturii pentru Primăria Capitalei: „Voi câștiga alegerile cu 42%”

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, și-a depus astăzi candidatura pentru Primăria Municipiului Bucureşti și a declarat că va câștiga alegerile cu 42%.„Se pare...

Marseille, Atalanta, AS Roma și Bayer Leverkusen s-au calificat în „careul de ași” al Europa League

Olympique Marseille, Atalanta Bergamo, AS Roma și Bayer Leverkusen s-au calificat joi seară în semifinalele Europa League, după meciurile din manşa secundă a „sferturilor”. Liverpool...
Ultima oră
Pe aceeași temă