Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Ultimatumul lui Vela pentru Jandarmerie: Desecretizați tot, dacă nu, consecinţele vor fi pe măsură!

Ultimatumul lui Vela pentru Jandarmerie: Desecretizați tot, dacă nu, consecinţele vor fi pe măsură!

Ministrul Afacerilor Interne spune că, dacă până vineri după-amiază, convorbirile purtate de Jandarmeria Bucureşti în 10 august 2018, va lua măsuri. Până la ora publicării știrii nu s-a întâmplat nimic!

Rl online 0 comentarii

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, spunea că, dacă până vineri după-amiază, convorbirile purtate de Jandarmeria Bucureşti în 10 august 2018, când a avut loc protestul care s-a soldat cu violenţe, nu au fost desecretizate, ministrul precizând că în funcţie de motivele întârzierii sau amânării se vor lua decizii „în consecinţă”, relatează News.ro.

„Până în această seară (vineri – n.r.) aştept o soluţie finală şi anunţul că s-a desecretizat tot. Dacă nu, consecinţele vor fi pe măsură”, a afirmat Marcel Vela, la Digi24.

Ministrul Afacerilor Interne a precizat că în funcţie de motivele întârzierii sau amânării se vor lua deciziile „în consecinţă”.

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a avertizat, joi, Jandarmeria București că va lua „măsuri administrative” dacă până mâine nu desecretizează convorbirile din 10 august. Ministrul a explicat că unitățile de la Craiova, Constanța, Ploiești au desecretizat convorbirile, iar cea din București nu, ceea ce înseamnă că sunt motive subiective care împiedică acest lucru (detalii aici).

Marcel Vela, ministrul Afacerilor de Interne, a declarat și marți seară, la Realitatea Plus, că urmează demiteri la Jandarmeria București pentru că ”oameni din eșalonul doi și trei au tras frâna de mână” în dosarul 10 august.

Comentarii

loading...