Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Arhivă

Foto: Arhivă

Un bărbat infectat cu Covid a fost găsit la un picnic la Sinaia

Un bărbat infectat cu Covid, care trebuia să stea în izolare acasă, a fost găsit la un picnic la Sinaia.

Mihai Diac 0 comentarii

Jandarmii din județul Prahova au găsit, la Sinaia, un bărbat care era infectat cu Covid și care ar fi trebuit să stea în izolare acasă.

Bărbatul, cu domiciliul în Giurgiu, a fost identificat la un picnic la Cota 1400 (Sinaia), într-un loc nepermis pentru asemenea activități, într-un grup format din două familii, a anunțat Inspectoratul Județean de Jandarmi Prahova.

În acel grup se aflau în total zece persoane.

Bărbatul infectat cu Covid a fost trimis imediat în carantină instituționalizată iar ceilalți membri ai grupului în care s-a aflat au fost trimiși în izolare.

Comentarii

loading...