10.6 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăInvestigații România LiberăUn celebru comisar de poliție a primit șapte amenzi într-o singură zi

Un celebru comisar de poliție a primit șapte amenzi într-o singură zi

Sindicatul Europol, din care fac parte unii dintre angajații Ministerului Afacerilor Interne (MAI), a anunțat că un comisar șef din Poliția Română a primit șapte amenzi într-o singură zi.

Cel amendat este comisarul șef Christian Ciocan, care deține o funcție de conducere în MAI – aceea de director al al Unității de Politici Publice.

Ofițerul Christian Ciocan ar fi primit mai multe amenzi contravenționale din partea Poliției Rutiere, după ce a condus un automobil cu mai multe probleme. Inițial, un polițist de la Brigada Rutieră l-a oprit pentru că a remarcat că mașina intrase pe sens interzis. Apoi, la verificarea actelor, s-a mai constatat și că automobilul condus avea ITP-ul expirat, iar o altă problemă era că respectivul automobil nu avea o asigurare obligatorie RCA validă.

O înregistrare postată pe internet arată cum Christian Ciocan se află în incinta Secției 4 Poliție din București, unde poartă o discuție în contradictoriu cu un polițist în uniformă. Comisarul șef Ciocan i se adresează acestuia cu formula “Băi băieți”.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

OFICIAL. Cristian Popescu Piedone, primul candidat înscris în cursa pentru Primăria Capitalei. “Astăzi se închid zvonurile că mă voi retrage”

Cristian Popescu Piedone, președintele Partidului Umanist Social Liberal, este primul candidat înscris oficial în cursa pentru funcția de primar general. Cristian Popescu Piedone și-a depus...

Litoralul românesc are o nouă stațiune: Mamaia Nord

Plajele naturale largi, cu nisip fin, spațiile de cazare noi sau proaspăt renovate, evenimentele pregătite special pentru sezonul 2024 și o gamă extrem de...

Un fost jucător al Realului ar putea deveni antrenorul celor de la Bayern Munchen

Potrivit unui raport vineri al DPA, există mari șanse ca Zinedine Zidane să semneze cu Bayern Munchen pentru a prelua conducerea echipei începând din...
Ultima oră
Pe aceeași temă