Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Un deținut a fost găsit spânzurat în Penitenciarul Botoșani

Un deținut a fost găsit spânzurat în Penitenciarul Botoșani

Penitenciarul Botoşani a anunțat că unul dintre deținuții săi a fost găsit spânzurat.

Mihai Diac 0 comentarii

"Astăzi cu ocazia efectuării apelului de dimineaţă, s-a constatat că o persoană privată de libertate a săvârşit un act de suicid, prin spânzurare. Personalul medical al Penitenciarului Botoşani a intervenit pentru resuscitarea acesteia, concomitent fiind solicitat sprijinul unui echipaj de ambulanţă, prin serviciul unic de urgenţă 112. În ciuda eforturilor depuse, decesul a fost declarat la ora 07.35", a anunțat, luni, 8 iunie, Penitenciarul Botoşani.

Conducerea închisorii precizează că a informat despre acest incident familia persoanei decedate, judecătorul de supraveghere și Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani.

Comentarii

loading...