Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Un deținut evadat de la Târgu Ocna a fost capturat

Un deținut evadat de la Târgu Ocna a fost capturat

Un bărbat care evadase de la Centrul Educativ Târgu Ocna, din cadrul Administrației Naționale a Penitenciarelor, a fost capturat marți.

Mihai Diac 0 comentarii

"Persoana internată Ionel Barbu, care marți, 18.02.2020, a părăsit, fără drept, Centrul Educativ Târgu Ocna, a fost identificată și capturată, astăzi, 18.02.2020, în jurul orei 17.00, pe raza localității Cireșoaia, de către patrula Penitenciarului Spital Tg. Ocna", anunță un comunicat al acestei instituții.

În legătură cu fapta săvârşită, a fost sesizat Parchetul de pe lângă Tribunalul Onești.

De asemenea, pentru persoana internată se va declanşa procedura disciplinară și, în funcţie de rezultatele acesteia, se  vor dispune măsurile legale.

Fapta săvârșită constituie o evadare, care se pedepsește, conform Codului Penal, cu închisoare de la șase luni la trei ani, precizează comunicatul de presă al Centrului Educativ Târgu Ocna.

Comentarii

loading...