Un pedofil a fost reținut după ce a pipăit pe stradă o fetiță de 4 ani

Un pedofil a fost reținut după ce a pipăit pe stradă o fetiță de 4 ani

Un bărbat de 41 ani a fost reținut după ce a agresat sexual o fetiță de doar 4 ani, pe o stradă din orașul Dorohoi, județul Botoșani. Bărbatul a fugit după ce prietena de 6 ani a micuței a început să țipe.

Petronel Tudor 0 comentarii

Polițiștii din Botoșani l-au reținut pe un bărbat de 41 ani din comuna George Enescu, județul Botoșani, după ce acesta a acostat pe o stradă din orașul Dorohoi o fetiță de 4 ani și a atins-o în zona intimă. Fetița speriată se juca împreună cu o prietenă de 6 ani care, la rândul ei, a fost agresată dar care a avut puterea să țipe.

Strigătele de ajutor l-au determinat pe agresor să le lase în pace și au alertat un echipaj format dintr-un polițist și un jandarm care au aflat de la fetițe ce li se întâmplase. Oamenii legii au pornit în căutarea individului și au dat de urma lui, l-au luat la secție și după ce a fost audiat au decis reținerea sa.

„În urma probatoriului administrat s-a stabilit faptul că la data de 11 septembrie, acesta, în timp ce se afla pe strada 1 Decembrie din municipiul Dorohoi, ar fi abordat o minoră de 4 ani față de care ar fi exercitat acte de natură sexuală, atingând-o în zona intimă. O altă minoră, de 6 ani, care era în apropiere, a recționat la comportamentul bărbatului, moment în care acesta ar fi prins-o de braț, exercitând presiune, însă fără a-i provoca leziuni.”, a transmis IPJ Botoșani, citat de Digi24.

Comentarii

loading...