Foto: Arhivă

Foto: Arhivă

Un tânăr de 18 ani este acuzat că ar fi incendiat o biserică

Un tânăr de 18 ani din județul Mureș a fost reţinut de poliţişti, fiind suspectat că a incendiat clopotniţa Bisericii Reformate din satul Idrifaia.

Mihai Diac 0 comentarii

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş au identificat şi reţinut, la data de 8 februarie 2020, un tânăr care este suspectat de comiterea unei infracţiuni de distrugere prin incendiere.

"În fapt, la data de 08 februarie a.c., în jurul orei 03.00, poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală nr. 11 Târnăveni au fost sesizaţi prin Apel 112 de către un bărbat cu privire la faptul că în clopotniţa Bisericii Reformate din localitatea Idrifaia, comuna Suplac, ar fi izbucnit un incendiu. Din primele verificări efectuate de poliţişti, au rezultat indicii care au condus la ipoteza că incendiul ar fi fost provocat în mod intenţionat, fiind identificat un tânăr, de 18 ani, din localitatea Idrifaia, bănuit de comiterea faptei", precizează un comunicat de presă trasmis, duminică, de IPJ Mureș.

Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore și a fost trimis la Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul IPJ Mureş.

Comentarii

loading...