Vânzătorii de hârtie igienică drept măști de protecție, săltați de Poliție

Vânzătorii de hârtie igienică drept măști de protecție, săltați de Poliție

Polițiștii au descins în această dimineață la nouă locații din Giurgiu, Călărași și Ilfov, domiciliile unor persoane bănuite că postau anunțuri false de comercializare măști de protecție.

Petronel Tudor 0 comentarii

Indivizii au profitat de criza de măști de protecție a nasului și a gurii din perioada stării de urgență și, începând cu 16 martie, au indus în eroare un număr semnificativ de persoane din țară.

În baza unor anunțuri postate pe rețelele de socializare au atașat fotografii cu măști medicinale, însă în realitate au expediat prin intermediul unor firme de curierat role de hârtie igienică, cu plata la momentul ridicării coletelor. Au fost păcălite astfel peste o sută de persoane, 89 dintre ele reclamând țeapa la Poliție.

Aceiași indivizi sunt în vizorul oamenilor legii și pentru că, tot prin intermediul anunțurilor postate în mediul on-line, au comercializat pachete cu tutun tocat, rezultat în urma prelucrării prin fierbere, adăugare de arome și mărunțire.

Vor fi puse în executare 8 mandate de aducere în urma unei acțiuni ce beneficiază de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale, Biroului de Analiză a Informațiilor, Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei București și Inspectoratului Județean de Jandarmi Giurgiu, transmite Poliția Română într-un comunicat.

Comentarii

loading...