10.5 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăInvestigații România LiberăVIDEO Ana Maria Pătru, în lacrimi, în sediul DNA Ploiești

VIDEO Ana Maria Pătru, în lacrimi, în sediul DNA Ploiești

Ies la iveală imagini interesante din sediul DNA Ploieşti. Un demnitar român plânge în hohote atunci când dă o declaraţie de recunoaştere în faţa procurorului. Este vorba despre fosta şefă a Autorităţii Electorale Permanente (AEP), Ana Maria Pătru, conform RTV.

Totul s-a întâmplat la sediul DNA Ploieşti, acolo unde, din imagini, se vede cu procurorul de caz, Cerasela Răileanu îi compune şi dictează declaraţia de recunoaştere pe care o pune să o semneze.

Apoi urmează un dialog halucinant cu avocatul plătit de denunţătoarea Anei Maria Pătru, Irina Socol,  în care acesta recunoaşte că a luat o sumă de bani. Avocatul Ovidiu Bulai a fost pus din oficiu după ce lui Pătru i s-ar fi interzis să îşi angajeze alt avocat.

AVOCAT: Să te uiţi în declaraţiile tale de recunoaştere. Ai pomenit vreo cifră acolo?

PĂTRU: Tot de la urmărire penală mi-a dat.

AVOCAT: Ăsta e devizul, dar ăsta nu e plătit. Mai trebuie să îmi dea un rest.

PĂTRU: Cât v-a dat până la urmă? Ăştia sunt banii

AVOCAT: Treişpe mii o sută şi şase mii.

Imaginile şocante ale serii au fost recunoscute chiar de către protagonista lor. În direct la România TV, fosta şefă a Autorităţii Electorale Permanente (AEP) a spus că imaginile din sediul DNA Ploieşti sunt reale şi că a fost o perioadă neagră din viaţa ei. Pătru a vorbit doar câteva minute, apoi a închis telefonul după ce a pufnit-o plânsul.

Mai mult, Pătru susține că Lucian Onea, şeful DNA Ploieşti i-a cerut să facă declaraţie de recunoaştere, altfel nu ar fi putut să iasă din arest. Nici avocatul din oficiu al lui Pătru nu a scăpat de acuzaţiile grave ale fostei şefe AEP.

“Eu sunt în acele imagini. Asta a fost soluţia ca să ies de acolo şi să ajung la copilul meu. La solicitarea procurorilor de caz a trebuit să renunţ la avocatul meu. Lucian Onea a fost cel care mi-a cerut asta. Altfel nu puteam să ies din arest în acea perioadă. Ovidiu Bulai, avocatul meu, era plătit de denunţătoarea mea. Nu am fost auzită, deşi am depus memorii şi plânegri, dar ăsta e statul de drept. Aceste înregistrări sunt imagini dureroase din viaţa mea. A fost o perioadă dificilă”, a spus Pătru.

Cele mai citite

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...

Marseille, Atalanta, AS Roma și Bayer Leverkusen s-au calificat în „careul de ași” al Europa League

Olympique Marseille, Atalanta Bergamo, AS Roma și Bayer Leverkusen s-au calificat joi seară în semifinalele Europa League, după meciurile din manşa secundă a „sferturilor”. Liverpool...

Lion Capital și Bursa Română de Mărfuri inventează motive pentru a nu plăti dividende. Acționarii societăților controlate de Bogdan Drăgoi și Gabriel Purice, nemulțumiți

Numeroși acționari ai Lion Capital, fosta SIF Banat-Crișana, sunt nemulțumiți că societatea condusă de fostul ministru de finanțe Bogdan Drăgoi nu plătește dividende. O...
Ultima oră
Pe aceeași temă