Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto Arhiva

Foto Arhiva

Vlad Cosma, audiat la Parchetul General: "Sunt dispus să merg la testul poligraf"

Fostul deputat, Vlad Cosma, s-a prezentat marți dimineață la Parchetul General pentru a discuta cu procurorii pe marginea probelor depuse.

Rl online 0 comentarii

„Am depus foarte multe (c.n. probe) și fiind foarte multe, nu am avut timp să le discutăm. Pe măsură ce avansăm și le discutăm...Aș fi vrut să vă dau un răspuns la maniera că sunt dispus să merg la testul poligraf cu acești domni, dar ținând cont de ceea ce am văzut și de ceea ce am trăit, nu mai am încredere. Mă gândesc că poate exista și acest moment, o confruntare. Dacă vor fi acuzați și trimiși în judecată, va trebui să merg la instanță să-mi susțin declarațiile. Sunt pregătit și mă aștept la acest lucru”, a spus Vlad Cosma, la sediul PG.

Cât despre sentința judecătorilor dată în dosarul familiei Cosma, fostul deputat s-a declarat: „Fericit, încrezător. Eram sigur că va fi o soluție bună”.

Comentarii

loading...