Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Vrancea: Percheziţii în cazuri de infracţiuni la regimul silvic şi de furt de curent

Vrancea: Percheziţii în cazuri de infracţiuni la regimul silvic şi de furt de curent

Mai multe percheziţii au loc miercuri dimineaţă în judeţul Vrancea, la persoane bănuite că au comis infracţiuni la regimul silvic sau că au furat curent electric.

Rl online 0 comentarii

Oamenii legii din Vrancea fac la această oră 9 percheziţii în Panciu şi Nereju, la persoane bănuite de infracţiuni la regimul silvic şi de furt de energie electrică.

De asemenea, sunt puse în executare 4 mandate de aducere, fiind instituite mai multe filtre rutiere.

Totodată, poliţiştii desfăşoară controale la unităţi economice din Piaţa Moldovei Focşani.                                                

Potrivit Poliţiei Vrancea, activităţile din aceasta dimineaţă vizează menţinerea ordinii şi liniştii publice la nivelul judetului, prevenirea şi combaterea faptelor ilicite, descoperirea şi documentarea faptelor ilegale asociate domeniului silvic, precum şi respectarea regulilor de comerţ şi a siguranţei rutiere. 

Acţiunea se desfăşoară cu sprijinul specialiştilor din cadrul Gărzii Forestiere Focşani, Inspectoratului Teritorial de Muncă Vrancea şi Electrica Focşani.

De asemenea, percheziţii au loc în Brăila după ce poliţiştii au adunat mai multe dosare penale cu autori necunoscuţi.

Acţiunea a început în jurul orei 6.00.

Anchetatorii au indicii că făptaşii în cazul mai multor ilegalităţi nerezolvate încă ar proveni din zona cunoscută sub numele de km 10.               

Poliţiştii din Brăila, ajutaţi de jandarmi, au descins în mai multe locaţii din zona aflată la la circa 10 km de iesirea din Brăila spre Insurăţei. Acolo sunt blocuri cu familii de etnie romă despre care anchetatorii au indicii că ar fi autorii unor fapte ilegale comise în ultima vreme.                   

Cel puţin 50 de persoane vor fi duse la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila, pentru audieri.

Comentarii

loading...