12.2 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăLifestyle11 cadouri experientiale memorabile by Complice.ro

11 cadouri experientiale memorabile by Complice.ro

Cadouri experientiale pentru ea

Ce poate fi mai frumos decat ciocolata in dar? Experienta de a crea ciocolata chiar tu! De la consumator la creator de ciocolata!

O vizita la ciocolaterie si sansa de a crea, in cadrul unui atelier privat, propriile praline cu ajutorul specialistilor Guilty Pleasure este dorinta secreta a oricarei iubitoare de dulce, nu-i asa? Iar pentru ca darul sa fie de poveste, continua cu o extra-doza de relaxare: masaj si impachetari cu acelasi ingredient delicios!

Degustare privata de ciocolata si un ritual SPA pe baza de ciocolata

 Pentru o femeie care isi lasa amprenta

Memoria olfactiva te poate face sa recunosti un om drag si cu ochii inchisi, nu-i asa? Fiecare femeie este unica, iar o incursiune privata in atelierul Luviane inseamna sa o pui in valoare, daruindu-i sansa de a-si crea propriul parfum. Iar surpriza va continua sub brand, unde o asteapta o bratara de argint purtand amprenta unei persoane dragi.

Flavor print

A la votre, monsieurs! O zi de degustare de vinuri de vinoteca la crama, in compania unui somelier priceput, pentru a descoperi gusturi noi si vechi,.

Oldies but goldies

 Perfect gentleman!

Un barbat puternic, inovator, care te surprinde prin atitudine? Surprinde-l si tu de Craciun, cu un dar creativ, conceput exclusiv pentru el: un ceas NOAH Watches, unicat, pe care il poti personaliza pana la cel mai mic detaliu, asortat cu o pereche de butoni din argint si lemn, creati special de designerul David Sandu.

Take your time

 Un invingator?

Sustine-l sa fie cel mai bun si mereu in forma! Sesiuni private de coaching si antrenament individual cu Andrei Rosu, care sa-i mentina focusul si sa-i dezvolte spiritul de invingator.

Challenge by Andrei Rosu

 Cadouri experientiale unisex

De Craciun, simtiti si experimentati impreuna!

Privit dintre nori, orasul  arata diferit. Descoperiti-l impreuna de Craciun, intr-un zbor cu elicopterul. O doza de adrenalina in cuplu creste conectarea si va potenta relatia voastra.

Enjoy the ride!

The Glam Experience

 Fotografii la Palat

Povestile frumoase se pastreaza in suflet si se regasesc, peste timp, in albumul cu fotografii. Cum vremea este potrivita pentru noi amintiri impreuna, le puteti face de neuitat printr-o sedinta foto speciala. Personajele – voi, intr-un cadrul special – Palatul Noblesse.

Fairytale picture

 Craciun cu dorinte implinite!

Gandurile bune sunt primul pas catre dorinte implinite. De Craciun, le poti da forma!

Pune in brad un glob special de Craciunul acesta, unul umplut cu puf de papadie, care poate indeplini dorintele. Un dar potrivit tuturor celor dragi, al caror nume se afla pe lista de cadouri.

Christmas Wishes

Pentru activi, spirit urban la superlativ!

 

Un spirit liber, iubitor de natura si explorare? Alex Ciocan, unul dintre ciclistii de top ai Romaniei, ii poate sta alaturi, intr-o sesiune privata de pedalare in aer liber sau in sala. Exclusiv prin “complici”!

Cycle with Alex Ciocan

 Urban Ties, detaliul perfect

Pentru o persoana rafinata, atentia la detalii si exigenta cu propria imagine. Masina cu sofer, cravata cu amprenta si stil, intr-un design personalizat si pe gustul sau. O experienta memorabila, pentru Craciunul acesta.

Cravata personalizata online

 Daruri cu efect multiplicat

Rareori avem ocazia ca gestul de a oferi un cadou sa aiba efect multiplicat!

De Craciunul acesta, darul tau poate aduce bucurie celui pentru care l-ai pregatit si, de asemenea, copiilor de la HOSPICE.  Oferind in dar un tricou cu autograful lui Alex Ciocan, unul din ciclistii de top ai Romaniei,  suma va fi directionata integral catre Casa Sperantei.

Tricou semnat Alex Ciocan (2 Hospice)

Cele mai citite

Marcel Ciolacu vrea să găsească o soluție cu ministrul Finanțelor pentru plata pensiilor înainte de Paști

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că, lunea viitoare, va avea o întâlnire cu ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, şi cu alţi miniştri pentru a discuta...

Cum se va desfășura prima competiție de frumusețe pentru AI din lume

Cu un singur click, lumea reală și cea virtuală se întâlnesc într-o competiție revoluționară de frumusețe. Primul concurs de frumusețe artificială din lume și-a...

Ministrul Apărării Naționale, Angel Tîlvăr, a avut o convorbire cu secretarul american al apărării Lloyd Austin

Ministrul apărării naționale, Angel Tîlvăr, a avut miercuri o convorbire cu secretarul american al apărării Lloyd Austin, anunțul fiind făcut imediat după ce președintele...
Ultima oră
Pe aceeași temă