13.2 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăLifestyle3 tipuri de cizme de dama din piele care nu trebuie sa...

3 tipuri de cizme de dama din piele care nu trebuie sa lipseasca din garderoba ta!

Moda este intr-o continua schimbare, astfel ca niciodata nu poti sa stii sigur ce se mai poarta si ce nu. In materie de incaltaminte, lucrurile stau la fel, cu o mica exceptie. Spre deosebire de alte tipuri de incaltari, un model anume nu a incetat vreodata in a face parte din tendinte. Desigur, este vorba despre celebrele cizme dama piele, care au ajuns sa fie iubite de catre toate femeile. Este si usor de inteles de ce.

Cizmele au cu siguranta multe de oferit femeilor. Pe langa faptul ca asigura caldura in sezonul rece, aceste incaltari sunt, de asemenea, foarte chic si extrem de versatile. Perfecte pentru munca, iesirile din weekend, petreceri si nu numai, cizmele pana la genunchi pot arata fantastic intr-o varietate de tinute. Tot ce trebuie sa stii este cum sa le combini in mod corect. Iata cateva sfaturi care te vor ajuta sa introduci in orice tinuta cizmele tale preferate.

Cizme de dama din piele negre

Nu ai cum sa dai gres cu o pereche de cizme negre pana la genunchi. Acestea sunt elementele de baza din garderoba oricarei femei, care te pot asigura ca se vor potrivi in orice tinuta. Lucrul cel mai bun legat de cizmele negre este ca le poti purta in orice moment al zilei, ceea ce inseamna ca esti pregatita indiferent de locul in care mergi. Poti combina aceste cizme cu aproape orice: de la jeansi, pantaloni office si pana la rochii din lana, fii sigura ca vei arata minunat!

 

Cizme de dama din piele maro

Cizmele maro pana la genunchi sunt aproape la fel de versatile ca cele negre. Desi sunt considerate incaltari de toamna-iarna, nu te grabi sa le pui deoparte atunci cand vremea se incalzeste.

Pentru lunile mai reci, poarta-ti cizmele maro pana la genunchi impreuna cu o blana artificiala intr-o culoare calda si o pereche de jeansi, pentru un look casual. Daca preferi, inlocuieste blana cu un palton gros, pe o nuanta neutra asortata. Pe masura ce vremea se incalzeste, asociaza cizmele cu rochii cu motiv floral sau cu fuste midi sau mini din denim.

 

Cizme de dama din piele cu talpa joasa

Tocurile nu trebuie sa fie neaparat pe gusturile tuturor. Din fericire, cizmele pana la genunchi nu au nevoie de toc pentru a arata fabulos in picioare. Asociaza-le cu blugi, un tricou alb si o geaca de piele pentru o tinuta eleganta, relaxata. Eventual, alege o rochie tricotata kaki, un cardigan in acelasi ton, o esarfa voluminoasa si combina-le cu o pereche de cizme cu talpa joasa.

Exista atat de multe moduri prin care o pereche de cizme dama piele poate fi integrata in orice tinuta. Acestea iti permit sa iesi in evidenta si sa-ti pui la incercare creativitatea.

Fie ca vrei sa mergi la sigur si sa optezi pentru o tinuta eleganta, fie ca vrei sa risti cu o tinuta sport-chic, cizmele de la Capricia iti permit sa iesi din tipare. Partea buna este ca aceste tipuri de incaltari nu se demodeaza niciodata, asa ca le poti avea in garderoba pentru mult timp de aici incolo.

Cele mai citite

Luis Rubiales, fostul președinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, ar putea ajunge la închisoare

Luis Rubiales, fostul preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, riscă să ajungă la închisoare din cauza problemelor ce continuă după finala Cupei Mondiale de...

Pentagonul va aloca 20 de miliarde de dolari pentru a dezvolta avionul de luptă NGAD

Forţele Aeriene ale SUA alocă aproape 20 de miliarde de dolari pentru a dezvolta avionul de luptă NGAD (Next Generation Air Dominance), înlocuitorul pentru...

Welkins: Excelență în siguranță și inovație pentru clădiri

În lumea modernă, unde siguranța, accesibilitatea și iluminarea sunt priorități esențiale, compania Welkins Fire Protection Solutions SRL se remarcă ca un lider în furnizarea...
Ultima oră
Pe aceeași temă