4.9 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăLifestyle4 argumente pro Kendama Hai să facem un „Game of KEN”

4 argumente pro Kendama Hai să facem un „Game of KEN”

Când se întâlnesc cei doi, apare automat întrebarea: ”Facem un game?”. Dacă părintele este relaxat și-și lasă copilul printre rafturi, cei doi își scot kendamele ”cool” de prin buzunare sau din suporturile lor, își încearcă mâna și încep cu un game: ”ai KEN!”.

Deși unii adulți nu privesc cu ochi buni ”bila aia mare care se învârte cu viteză pe lângă tâmplele lor”, kendama este mult, dar mult mai puțin periculoasă decât un meci de fotbal, e drept, mai puțin consumatoare de energie, dar utilizează în măsura mult mai mare concentrarea.

Profa de basket e proKendama

O profesoara de basket din Ploiești îi spunea unui părinte că odrasla este mult mai atentă de când se îndeletnicește cu kendama. Dacă este așa, putem afla dintr-un studiu, chiar și unul efectuat ca un sondaj de opinie cantitativ.

Cele 4 argumente pro ale lui Andreas X Kendama

Andreas X Kendama, un vlogger adolescent din Ploiești își susținea pasiunea într-un dialog aprins cu unul dintre părinți:

”Măi frate (vorbea cu ta-su), dacă te joci cu Kendama și începi să te descurci, înseamnă că trebuie să fii atent la treaba asta. Te concentrezi să faci schemele din ce în ce mai complicate. Asta te ajută și la mate, că e la fel și cu exercițiile, păcat ca unii părinți nu înțeleg… mai ales ăia care fumează”. Noi nu înțelegem de ce ăia cu țigările sunt mai reticenți, dar poate ar trebui să renunțe la ele! Ar avea mai mulți bani de kendame…

Tot emisarul nostru zicea: ”Și mai știi ceva, în triada lui proKendama, zice Andreas X, lucrezi singur, ca la mate, dar când stai pe net și vezi cum fac alțiii mișcările astea șmechere, un borden sau ceva, începi să vorbești cu ei, apoi te întâlnești cu ei prin oraș și nu mai stai la calculator toată ziua”.

Punct lovit spunem noi, copiii sunt tot copii, socializează în mod real, vor afară, vor cu cei de vârsta lor. Mai mult, tendința de prezență în online vine cu o cerință mult mai lucrativă. Kendamiștii învață de la kendamiști prin intermediul videourilor, deci, cu siguranță, cu cât vor fi mai performanți, cu atât vor vrea să își arate măiestria pe YouTube, deci micuții vor învăța să mânuiască softuriele de editare, deci vor consuma mai puțin timp pentru jocurile video. Punct lovit, kendama iese bine!

 

”Auzi, dar e nașpa să bei Cola sau d-astea acidulate, că nici tu nu pui zahăr în cafea… dar un Dellos, că e cu furcte în el, e ok. Știu, îl faci juma cu apă, dar Kendama cu Dellos merge cel mai bine, nu? Că tot sport e kendama, iar dacă faci câteva Game of Ken transpiri ca la alt sport, doar că ăsta nu e neapărat de echipă, poți să joci pe echipe, dar nu poți să dai pase :)”.

Și cum nimic nu e în zadar, copiii nu cred deloc în expunere prodomo degeaba, kendamistul nostru își termină expunerea în trei puncte cu o cerere: ”și dacă iau un 8-9 la Mate în teză, îmi iei un Krom MAPLE?”.

Noi nu știm dacă Andreas X și-a primit modelul dorit, dar Dellos cu Aloe Vera împreună cu cei de la H2O îl pune la bătaie pentru toți kendamiștii cu mână fermă și cocentrare bună, alături de sucuri cu Aloe Vera, Ananas, Cocos, Lychee, Coacăze, Mango, Rodie.

Pentru detalii despre concurs, vă rugăm să intrați pe pagina de Facebook a Dellos cu Aloe Vera să ne luați kendamele!

 

Cele mai citite

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...

Nicușor a lansat cel mai mare fake-news de campanie

Nicușor Dan a rostogolit cea mai mare minciună din actuala campanie electorală. Presa neomarxistă s-a grăbit să preia anunțul echipei sale, potrivit căruia Agenția...

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...
Ultima oră
Pe aceeași temă