Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Jocuri de societate, ieşirea la un restaurant, călătoria într-o ţară cu climă mai blândă sau o aventură într-o cameră misterioasă sunt câteva propuneri de activităţi pe timp de iarnă

Jocuri de societate, ieşirea la un restaurant, călătoria într-o ţară cu climă mai blândă sau o aventură într-o cameră misterioasă sunt câteva propuneri de activităţi pe timp de iarnă

4 lucruri amuzante pe care le poți face alături de prieteni în zilele friguroase de iarnă

Vremea rece te face să nu îți dorești să ieși prea mult din casă? Nu trebuie să-ți faci griji! Poți petrece timp de calitate alături de prieteni, făcând lucruri amuzante care să nu implice statul în frig

Ion Diamandi 0 comentarii

Jocuri de societate cu prietenii

Invită-ți prietenii la tine pentru a juca împreună cele mai amuzante jocuri de societate. Poți alege orice, de la jocuri distractive precum Tolkien sau Tumult Royal, până la jocuri mai complexe precum  7 Wonders: Duel sau Rețeaua Energetică. Tolkien te vă va purta în lumea antică a mayașilor, în timp ce Tumult Royal vă va pune în pielea nobililor de altă dată! În același timp 7 Wonders: Duel este un joc de strategie în care trebuie să-ți construiești clădiri, să dezvolți o armată și să conduci civilizația spre victorie.

În schimb Rețeaua Energetică este un joc de societate strategic despre planificarea și exploatarea resurselor energetice, în care fiecare jucător trebuie să găsească forme de producere a energiei care să nu se împuțineze în viitor și din care să câștige câți mai mulți bani.

Ieși cu prietenii la restaurant

Zilele friguroase de iarnă sunt perfecte pentru a ieși la restaurant alături de prieteni. Puteți depăna amintiri, vă puteți povesti ce ați mai făcut în ultima vreme sau vă puteți face planuri de vacanță pentru anul care urmează. Toate în timp ce vă bucurați de unele dintre cele mai savuroase și rafinate preparate italienești în cadrul restaurantului Trattoria Buongiorno. Iar dacă bucătăria italienească nu este pe placul tău poți alege oricând un restaurant cu specific românesc, unde se servesc preparate tradiționale, precum restaurantele Caru’ cu Bere sau Hanu’ lui Manuc care te așteaptă cu mâncăruri delicioase, precum cele făcute în casă. În schimb, dacă preferi preparatele pescărești, la restaurantul Pescăruș, de pe malul lacului Herăstrău, vei găsi cele mai savuroase preparate.

 Pregătiți-vă de vacanța în Portugalia învățând portugheză

 V-ați făcut planuri să plecați în vacanță în Portugalia în vară? Ce ai spune ca până atunci să vă înscrieți împreuna la un curs de limba portugheză. Nimic nu poate fi mai amuzant decât să învățați împreună o nouă limbă străină și să trăiți o experiență portugheză chiar înainte de vacanță. În plus, cursurile interactive de limba portugheză sunt ideale pentru a petrece timp de calitate alături de prieteni.

O aventură într-o cameră secretă

Vă plac aventurile? Ce ai spune de o evadare dintr-o cameră misterioasă alături de prieteni?  Mystery Rooms Escape este un loc cu adevărat misterios ce se află în apropierea parcului Cișmigiu din București.

Cu siguranță va fi o aventură care vă va face să uitați de frigul de afară și să petreceți timp de calitate împreună în timp ce vă distrați copios încercând să rezolvați mistere. 

Comentarii

loading...