11.1 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăLifestyle4 tipuri de Rochii de zi JojoFashion must have in 2020

4 tipuri de Rochii de zi JojoFashion must have in 2020

Pe JojoFashion gasiti o gama larga de rochii de zi produse in Romania, Polonia sau Germania la preturi atractive, croiuri moderne lungi, midi sau scurte, confectionate din materiale calitative la preturi atractive. 

In acest articol va vom prezenta 4 tipuri de rochii de zi JojoFashion care sunt must have in acest an:

Rochii de zi inflorate

Rochii de zi in culori pastelate 

Rochii de zi cu buline 

Rochii de zi animal print

 

 

1.Rochii de zi inflorate

Rochiile de zi inflorate sunt preferatele designerilor in sezonul fashion 2020-2021, asadar ar trebui sa achizitionati macar un model. 

Un model de rochie de zi din coletia 2020 este rochia Blanche, croita in clos, cu umerii goi, maneci lungi lejere, accesorizata cu volan ingust la baza.

 

De asemenea si rochia de zi Barbara, croi in A, pe fond alb cu flori galbene face parte din colectia noua de la JojoFashion. Acest model poate fi purtat si la birou pentru o tinuta office, dar la fel de bine poate fi purtata la o simpla iesire cu prietenii, atunci cand vrei sa afisezi o imagine eleganta si delicata.

Rochia Barbara face parte din colectia de rochii de zi prezentata de JoJoFashion si este produsa in Romania de Perla Donna.

 

 

Pentru doamnele care prefera rochiile lungi, rochia de zi Rosella cu imprimeu floral multicolor este ideala. Poate fi purtata la plaja, la mall, in parc, in orice moment al zilei, atunci cand vrei sa te simti comoda, dar in acelasi timp eleganta.

 

 

Rochiile inflorate sunt confortabile, pot fi incadrate in tinute elegante sau casual si pot fi purtate si geci din jeans sau piele si cu ghete army deci sunt extrem de versatile si de aceea ar trebui sa aveti macar una in garderoba!

 

2. Rochii de zi in culori pastelate

Rochiile de zi in culori pastelate au fost si vor fi mereu in trend, indiferent de tendinte, acestea raman a moda. Indiferent ca vorbim de rochii de zi office, rochii de zi elegante sau rochii de zi casual, marile case de moda le recomanda femeilor sa poarte rochii de zi in nuante pastelate.

Rochiile in culori pastelate exprima feminitate, eleganta si delicatete. Daca esti cautati o rochie intr-o nuanta pastel de zi intrati pe JojoFashion si alegeti din multitudinea de modele de rochii de zi in culori pastelate.

Rochiile pastelate pot fi in nuante uni sau pot avea imprimeuri in nuante de roz prafuit, lila pal, gri, vernil, bleu, etc. Mai jos va vom face cateva recomandari de rochii de zi in culori pastelate:

Pentru o tinuta office va recomandam rochia gri deschis Codruta.

 

 

Daca vreti o rochie de zi pastelata pentru un moment in care vreti sa exprimati delicatete si eleganta, va recomandam rochia Karen, si daca cautati o rochie de zi in nuante pastelate pentru un look sexy, dar in acelasi timp jucaus, va recomandam rochia lila Frezia.

 

 

Rochia de zi Butterfly roz pal cu un croi inedit tip fluture va scoate din anonimat tinuta office. Cu acest model de rochie puteti avea o apartie chic la birou!

 

3. Rochii de zi cu buline

Bulinele se poarta in sezonul fashion 2020-2021, asadar ai nevoie de o rochie cu buline daca vreti sa fii in trend!  

Pentru o tinuta casual va recomandam rochia de zi corai cu buline albe Alyona, prezentata pe site-ul de fashion JojoFashion face parte din colectia de rochii de la brandul Koucla din Germania. Este confectionata din materiale de calitate superioara, croita dupa noile trenduri si poate fi purtata cu succes la iesirile cu prietenii, la plaja sau la shopping.

 

 

Pentru o tinuta office, rochia de zi neagra cu buline albe Aris este ideala. Purtati-o cu balerini sau sandale cu platforma de inaltime medie, accesorizati-o cu o geanta alba si veti obtine un look fresh si trendy.

 

 

4. Rochii de zi animal print

Anul trecut rochiile de zi leopard au fost la mare cautare, se poarta si in acest an, dar in top in 2020 este printul zebra! Evident zebra print ca nu avea cum sa lipseasca din colectia de rochii 2020 JojoFashion.

Rochia de zi print zebra Carol, lunga, fluida, croita lejer cu crapatura pe picior este ideala pentru o tinuta lejera de zi. Vaporoasa si confortabila, rochia Carol va ofera un look senzual si apetisant ce nu va trece neobservat.

 

 

Daca doriti  o rochie cu print leopard, rochia Cortney  in nuante de alb negru, croi tip creion este un model inedit.

 

 

Daca cautati clasicul leopard in nunate de maro, bej si negru, JojoFashion va recomanda rochia scurta cu volane jucause Gemma, o rochie de zi extrem de versatila, ce poate fi purtata cu sandale cu toc, cu ciocate sau cu ghete army!

 

Adriana Constantinescu
Adriana Constantinescu
Adriana Constantinescu a absolvit facultatea de Drept cu dublă specializare Drept și Criminologie. Este de origine est-europeană, cu experiență bogată în comunicare și relații publice. Anterior a lucrat ca specialist în marketing în România, iar din 2015 pledează împotriva regimurilor autoritare și a abuzurilor drepturilor omului. În 2017, a devenit editorialist la România Liberă, contribuind la jurnalismul de investigație și cercetarea socială europeană. Ea a dezvoltat o relație excelentă cu ONG-uri precum Freedom Association (Londra) și Open Society Foundation (Londra). Activitatea ei include traducerea și publicarea de sondaje pe probleme semnificative pentru Europa, de la alegeri politice până la opinii privind crizele de sănătate (pandemia Covid), cea mai recentă preocupare fiind legată de agresiunea Rusiei împotriva Ucrainei.
Cele mai citite

Ciolacu apare alături de candidata Gabriela Firea și o laudă că “știe administrație”

Președintele PSD, premierul Marcel Ciolacu, o laudă pe Gabriela Firea, care a devenit, din nou, candidatul PSD la funcția de primar general al Capitalei. "Decizia...

Vreme rea în toată țara, până joi dimineață

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o atenţionare Cod galben de precipitaţii însemnate cantitativ şi intensificări de vânt, valabilă până joi dimineaţa în...

Avantajele unui pat boxspring

Patul este, fără îndoială, una dintre cele mai importante piese de mobilier. În primul rând, asigură confortul locatarilor și contribuie la îmbunătățirea designului dormitorului....
Ultima oră
Pe aceeași temă

3 COMENTARII

  1. […] Drumul catre rochia perfecta de zi poate fi presarat cu multe provocari si incertitudini. De aceea iti prezentam 5 lucruri pe care trebuie sa le ai in vedere mai ai ales atunci cand achizitionezi rochii de zi online. […]