10.3 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăLifestyle5 lucruri pe care trebuie să le știi înainte de epilarea cu...

5 lucruri pe care trebuie să le știi înainte de epilarea cu ceară

Este dureros

Primele ședințe de epilare inghinală sunt foarte dureroase. Abia după câteva ședințe la rând pielea se va desensibiliza și firele vor fi mai subțiri, astfel că durerea se va reduce semnificativ.

Pentru unele persoane durerea este mai intensă

Este dureros pentru oricine, dar în cazul unor persoane durerea poate fi mai puternică. Părul gros și aspru este mai dificil de smuls, astfel că epilarea inghinală este mai dureroasă decât în cazul celor care au fire mai subțiri.

Firele rămase vor fi smulse cu penseta

În acest fel se evită o altă agresare a pielii prin smulgerea peliculei de ceară dacă pe piele sunt numai câteva fire. De asemenea, este valabil și pentru locurile greu accesibile.

Pielea ta va fi iritată după epilare

După epilarea inghinală, pielea va fi roșie și iritată. Poartă haine lejere atunci când mergi la epilat, ca să te simți confortabil după aceea.

Evită aplicarea produselor de îngrijire corporală precum loțiuni sau creme de corp și lasă pielea să se vindece în mod natural. Cel mai probabil, iritația va dispărea peste noapte.

Lasă pielea să se vindece înainte de a merge la plajă sau piscină

Nu este o idee bună să mergi la plajă sau piscină la scurt timp după epilarea inghinală. Lasă pielea să se vindece complet, pentru că imediat după epilare este sensibilă și predispusă la apariția infecțiilor.

Cele mai citite

Boloș. după discuțiile cu agențiile internaționale, în SUA. VIDEO

Agenţiile ne-au reconfirmat ratingul suveran şi perspectiva stabilă, dar asta nu înseamnă că nu există loc de creştere, pentru că investitorii străini au tendinţa...
Ultima oră
Pe aceeași temă