17 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăLifestyle5 obiecte de mobilier și accesorii de casă nouă - de care...

5 obiecte de mobilier și accesorii de casă nouă – de care chiar ai nevoie

Când îți cumperi casa ta ești tentat să o mobilezi cu o mulțime de obiecte de mobilier, doar pentru a te asigura că nu vei duce lipsa de nimic. Ei bine, de fapt, pentru a te bucura de confortul casei tale și nu de aglomerație, dar și pentru a nu cheltui o avere, ți-am făcut un top a celor mai utile obiecte de mobilier și accesorii de care ai nevoie în casă nouă. Iată care sunt acestea.

Accesorii pentru casă nouă

Când cumperi totul de la zero trebuie să ai în vedere exclusiv lucrurile elementare de care vei avea nevoie, în caz contrar vei cheltui mai mulți bani decât ți-ai propus pentru mobilare. Chiar dacă vei găsi o mulțime de piese de mobilier în magazinele de specialitate, pentru început, cumpără doar ce ai nevoie. Adică următoarele obiecte de mobilier și accesorii pentru casă noua!

Electrocasnicele. Bucătăria trebuie mobilată cu strictul necesar încă de la bun început. Aparatele electrocasnice se află în topul listei de cumpărături deoarece vei avea nevoie de un frigider, aragaz sau plită, în funcție de cât gătești, mașină de spălat, aparat pentru cafea, dacă bei cafea, și aspirator. Cu siguranță pentru un timp îndelungat te poți descurca doar cu acestea.

Masă și scaune. Fie că amenajezi în living o zonă special pentru luat masa ori chiar în bucătărie, dacă ai spațiu, ai nevoie de o masă și de scaune. Poți alege scaune de bar sau scaune de bucătărie, modelele sunt variate, la fel și culorile și materialele din care sunt confecționate.

Obiecte sanitare pentru baie. La fel ca și bucătăria, și baia este nevoie să fie utilată pentru a-ți asigura confort. Și pentru că nici aici nu ai nevoie de toate piesele o data, pentru început stabilește-ți prioritățile. Bineînțeles vorbim despre finisaje precum gresie și faianță, despre vasul de toaletă, chiuveta și cabina de duș sau cada, în funcție de spațiul disponibil. Restul accesoriilor sau corpurilor de mobilier pot să mai aștepte o perioadă, dacă nu ești pregătit din punct de vedere financiar.

Mobilier. Ei bine am ajuns și la piesele esențiale de mobilier. Pentru dormitor vei avea nevoie bineînțeles de un pat și o saltea confortabilă, dar și de un șifonier încăpător pentru haine. Restul pieselor de mobilier precum comodă sau noptiere nu sunt o urgență și mai poți sta o perioadă fără ele, mai ales dacă locuiești singur. Pentru living pune accent pe o canapea mare și confortabilă, care să îți înfrumusețeze spațiul. Nu ai nevoie nici aici de mobilă pe un perete întreg, doar de dragul de a aglomera casa.

Accesorii importante. Nu te gandi că este musai să ai o vază cu flori în casă, ei bine, ai nevoie și de accesorii care te ajută să definești aspectul căminului tău. Vorbim aici despre accesorii precum: pantofar, care te ajută să îți așezi încălțămintea pe hol, o măsuță de cafea, dacă ești un fan înfocat al cafelei și vrei să te bucuri de savoarea ei într-un loc special. Pe lângă asta, mai vorbim și de mărunțișurile elementare precum ustensile de făcut curat, coș pentru hainele murdare, perne, pilotă, uscător de haine.

Cele mai citite

Conducerile școlilor, umplute de activiști de partid, din timp pentru alegeri

Cred că în acest moment a devenit clar pentru toată lumea că Ligia Deca nu este un ministru al Educației, deși ocupă această funcție,...

Adrian Oianu, fost consilier local PNL, s-a înscris în PER și face echipă cu Dan Podaru

Fostul consilier local al sectorului 1 din partea PNL Adrian Oianu s-a înscris în Partidul Ecologist Român și va face echipă cu candidatul acestei...

Manchester City a făcut scor în restanța cu Brighton. „Cetățenii” s-au apropiat la un punct de primul loc

Manchester City a învins-o cu 4-0 pe Brighton, în deplasare, într-o partidă restantă contând pentru etapa a 29-a din Premier League. Internaţionalul englez Phil Foden...
Ultima oră
Pe aceeași temă