14.4 C
București
miercuri, 27 martie 2024
AcasăLifestyle5 rochii elegante negre pe care le vei purta cu drag la...

5 rochii elegante negre pe care le vei purta cu drag la orice eveniment!

Este vorba despre cinci rochii elegante de calitate pe care le poti comanda online. Am ales modele diferite, care se potrivesc la orice eveniment, asa ca speram sa iti gasesti preferata printre acestea. Si indiferent de modelul pe care il alegi, nu uita sa adopti si o atitudine feminina, pentru ca aceasta conteaza cel mai mult!

Esti invitata la un eveniment special, intr-o locatie exclusivista si nu stii ce rochie s-ar potrivi mai bine? Iti recomandam Rochia Atmosphere de seara din tafta cu pene aplicate in zona bustului. Este o rochie spectaculoasa, cu ajutorul careia vei iesi in evidenta intr-un mod placut si pentru care cu siguranta vei primi multe complimente. Este o rochie lunga, de gala, cu un croi de printesa, cu o textura de tafta si accesorizata cu pene. Umerii lasati ii confera un plus de romantism, iar talia este accentuata de un brau detasabil din tafta.

 

Rochiile din paiete sau decorate cu paiete sunt foarte populare in ultima perioada si chiar si persoanele care spuneam ca nu ar purta astfel de rochi s-au indragostit de modul in care arata si cum difuzeaza lumina. De aceea, iti recomandam Rochia de ocazie Fofy din catifea si paiete accesorizata cu funda pe o parte. In primul rand, se diferentiaza datorita croielii sale: rochia este realizata in proportie de trei sferturi din catifea si un sfert este acoperita cu paiete. Are un croi cambrat, iar talia este decorata cu o funda superba.

 

Rochiile cu o singura maneca au intrat rapid in topul preferintelor doamnelor si domnisoarelor, datorita modului inedit in care arata. De aceea, urmatoarea recomandare este Rochie MBG neagra de seara midi conica din catifea cu paiete cu o maneca. Aceasta are o lungime midi, un croi conic si o crapatura indrazneata pe un picior. Este o rochie in care te vei simti frumoasa si cuceritoare.

 

Daca iti doresti o rochie pe care sa o poti purta la diferite evenimente de seara, iti recomandam Rochia Moze neagra de seara midi tip A din tul si voal structurat cu maneca lunga. Aceasta este o rochie din tulle, car prezinta dublura, este decorata cu insertii de catifea, iar talia este decorata cu o catarama. Rochia mai prezinta si un guler inalt din volan cu tulle.

 

Si ultima recomandare, dar nu cea din urma este Rochie de seara neagra din tul cu broderie in zona manecilor si la baza. Aceasta are o frumusete aparte si se potriveste oricarei siluete, datorita croielii sale lejere. Este confectionata din tulle si prezinta o dublura din satin, iar partea de jos a rochiei si manecile sunt decorate cu o broderie inspirata din porturile traditionale romanesti.

 

 

 

Speram ca v-au placut rochiile pe care vi le-am recomandat si chiar am dori sa stim care sunt preferatele voastre!

 

Cele mai citite

La un pas de istorie! Thailanda, tot mai aproape de legalizare căsătoriilor între persoane de același sex

Parlamentul thailandez a aprobat miercuri, cu o majoritate covârșitoare, un proiect de lege privind legalizarea căsătoriilor între persoane de același sex, un pas istoric,...

Klaus Iohannis a promulgat legea care prevede prelungirea limitării adaosului comercial la alimentele de bază până la finalul anului 2024

Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat, miercuri, legea privind aprobarea ordonanţei de urgenţă a Guvernului 5/2024 pentru modificarea şi completarea ordonanţei de urgenţă a Guvernului...

Prețului RCA-ului, plafonat. Transportatorii acuză că este o păcăleală

Prețurile RCA ar putea rămâne plafonate până la 30 iunie 2024. Este propunerea Ministerului de Finanțe, care a pus aseară în dezbatere publică un proiect de hotărâre...
Ultima oră
Pe aceeași temă