6.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăLifestyle5 rochii elegante pentru tinute de iarna cu stil

5 rochii elegante pentru tinute de iarna cu stil

 Spre exemplu, puteti alege un palton intr-o nuanta pastelata, fie un roz, un galben sau un bleu in locul unuia negru. Nu va faceti probleme pentru ca nu se va murdari. Si chiar daca se va intampla acest lucru, se curata foarte usor. Important este sa va simtiti bine, purtand ceea ce va place.
La fel se intampla si in cazul tinutelor de seara. Chiar daca temperaturile nu sunt cele mai prietenoase, aduceti-va aminte ca evenimentele se desfasoara inauntru, asa ca puteti imbraca orice va doriti. Totusi, va recomandam sa profitati de anotimp si sa alegeti materiale deosebite, cum este bistrech-ul sau catifeaua. O sa va prezentam in continuare cateva rochii elegante, ideale pentru acest anotimp!

Iarna este anotimpul ideal pentru a purta materiale deosebite, cum este catifeaua. Asa ca profitati si alegeti Rochia MBG albastra de ocazie din catifea cu paiete petrecuta cu maneca trei sferturi. Este o rochie petrecuta cu o lungime medie, pe care o puteti purta cu succes la diferite evenimente, inclusiv la petrecerea de Revelion. Spatele rochiei, dar si jumatate din partea din fata au si paiete aplicate, pentru un efect sofisticat si pentru a se potrivi mai bine unei tinute de seara.

Ce ar fi un eveniment de seara fara o rochie neagra? De aceea, va recomandam Rochia MBG neagra de seara midi conica din dantela cu fir irizant si paiete cu maneca lunga bufanta din tul. Rochia neagra a fost dintotdeauna simbolul tinutelor de seara, fie ca vorbim despre rochii lungi, cu trena, rochii scurte, indraznete sau rochii midii care si-au castigat popularitatea in ultima perioada. Rochia pe care v-o sugeram este deosebita, atat datorita croiului conic, dar si manecilor bufante cu funda, confectionate din tulle.

 Alte nuante iconice pentru evenimentele de seara sunt cele de rosu si de bordo, asa ca urmatoarea rochie se incadreaza perfect in acest tipar: Rochia MBG de seara cu sclipici midi conica din bistrech cu decolteu in V si maneca lunga. Are o textura sclipitoare deosebita, care se va vedea bine oriunde ati alege sa mergeti. Este ideala chiar si pentru petrecerea de Craciun sau daca participati la o nunta care se va desfasura imediat inainte de Anul Nou.

 

Evenimentele formale de seara cer rochii pe masura, asa ca noi va propunem Rochia midi MBG verde cu imprimeu si cordon in talie. Se remarca atat prin culoarea superba, dar si prin insertiile din material cu imprimeu deosebit. O puteti purta chiar si daca urmeaza sa tineti un discurs si aveti nevoie de o rochie speciala.

Si ultima propunere de astazi este tot o rochie neagra, indrazneata: Rochia MBG neagra de seara trei sferturi din catifea cu fir irizant. Este o rochie perfecta pentru o femeie sigura pe ea, o femeie care stie ce isi doreste si cum sa se imbrace pentru a arata fenomenal. Rochia este potrivita chiar si pentru petrecerea de Revelion si o puteti accesoriza chiar si cu o pereche de pantofi rosii, insa avand grija la nuanta, pentru a gasi echilibrul perfect intre acestia si aspectul sclipitor al rochiei.

 Care dintre aceste rochii v-au atras atentia?

 

 

 

 

 

 

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă