15.4 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăLifestyle5 salopete elegante pentru 5 evenimente deosebite

5 salopete elegante pentru 5 evenimente deosebite

Vara inca nu s-a terminat, abia am intrat in ultima luna a acestui anotimp minunat si cu siguranta ne vom mai bucura de temperaturi ridicate si in luna septembrie. Iar asta inseamna ca vom putea imbraca in continuare tinute lejere, viu colorate, care sa ne inveseleasca. Si nici evenimentele caracteristice acestui anotimp nu s-au incheiat, asa ca probabil mai sunteti invitate la nunti, botezuri, petreceri, cocktail-uri si asa mai departe. Probabil ca v-ati pregatit deja tinutele si cu siguranta ati ales rochii perfecte pentru acest anotimp. Si nu este nimic gresit: rochiile ne scot din orice impas si se potrivesc indiferent de context. Insa, ce ar fi daca v-am spune ca puteti sa va pastrati eleganta si daca renuntati la rochii? 

Pentru ultima luna de vara si pentru prima luna de toamna, cand temperaturile inca sunt ridicate, va propunem cateva salopete elegante de la InPuff. Va garantam ca o sa va placa look-ul vostru final, o sa va simtiti confortabil si mai ales, o sa fiti apreciate pentru tinuta voastra si pentru alegerea unei salopete. In ziua de astazi, moda a evoluat foarte mult, asa ca ne putem bucura de confortul pe care ni-l asigura o pereche de pantaloni (in zilele in care nu vrem sa purtam rochii) si eleganta si rafinamentul unei rochii, toate acestea sub forma unei salopete. In continuare o sa va prezentam cinci salopete elegante pentru cinci evenimente diferite. 

1.Salopeta roze cu trena si broderie argintie Atmosphere se potriveste perfect naselor de cununie sau de botez. Da, ati citit bine. Cine a spus ca nasele trebuie sa poarte doar rochii? Aceasta salopeta are o eleganta aparte multumita croiului (se aseaza pefect pe corp) si datorita trenei din voal, amplasate pe o parte. Alegeti o astfel de salopeta si va garantam ca o sa atrageti toate privirile si veti face o impresie foarte buna! 

2.Pentru un cocktail party, va recomandam Salopeta dama lunga turcoaz usor evazata. Culoarea este deosebita si se potriveste vara aceasta, deoarece ne aduce aminte de mare. Este o salopeta care nu are nevoie de prea multe accesorii pentru a fi infrumusetata si in care o sa va simtiti perfect. Alegeti o curea metalica in talie, eventual aurie, o pereche de cercei statement si o bratara aurie, o pereche de sandale, parul drept sau cu onduleuri lejere si ati obtinut un look perfect, de vara. 

3. Daca sunteti invitate la o petrecere de nunta care se desfasoara in aer liber si nu vreti sa imbracati o rochie, atunci o sa va placa Salopeta scurta Atmosphere cu trena din voal. Este ideala pentru perioada caniculara, multumita lungimii ei, insa iti pastreaza stilul elegant cu ajutorul trenei din voal. 

4. Pentru o petrecere de botez, va sugeram Salopeta eleganta fucsia cu pantalon evazat. Culoarea este superba si se va potrivi mai ales daca sunteti invitate la botezul unei fetite. Este suficient de eleganta, dar totusi se va potrivi atmosferei mai relaxate din cadrul unei petreceri de botez. 

5. Si ultima, dar nu cea din urma, Salopeta eleganta dama alba cu buline. Aceasta se potriveste intr-o multime de contexte: fie pentru o petrecere intre prieteni, atat in oras, dar si acasa. Puteti sa o purtati si daca participati la o petrecere la locul de munca sau pur si simplu, cand iesiti cu prietenii la o cafenea. Este versatila si o sa va simtiti perfect in ea! 

Ce parere aveti despre salopetele pe care vi le-am prezentat? Ati purta macar una dintre ele? 

Cele mai citite

Ludovic Orban, atac dur: “România nu poate fi lăsată pe mâna lui Ciolacu, Ciucă, Iohannis”

La congresul formațiunii Forța Dreptei, președintele Ludovic Orban a subliniat că adevărații liberali se află în acest partid și a exprimat convingerea că România...

Rusia susține că a doborât 50 de drone ucrainene. Doi civili și-au pierdut viața

Ministerul rus al Apărării a transmis sâmbătă că apărarea sa antiaeriană a interceptat şi distrus 50 de drone ucrainene în cursul nopţii, respingând unul...

Ludovic Orban, atac dur: “România nu poate fi lăsată pe mâna lui Ciolacu, Ciucă, Iohannis”

La congresul formațiunii Forța Dreptei, președintele Ludovic Orban a subliniat că adevărații liberali se află în acest partid și a exprimat convingerea că România...
Ultima oră
Pe aceeași temă