13.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăLifestyle5 sfaturi de îngrijire a tenului pe timp de vară de la...

5 sfaturi de îngrijire a tenului pe timp de vară de la industria cosmeticelor coreene

Cu toate că vara coreeană pare destul de dură cu tenul, atunci când vine vorba de îngrijirea tenului, industria de K-beauty a ajuns la un nivel avansat de calibrare pentru a asigura confortul și sănătatea tenului, motiv pentru care recomandăm 5 secrete K-beauty de îngrijire a tenului pe timp de vară și 5 produse pe care să le cauți pe bloomshop.ro

1.Crema cu factor de protecție solară este vitală

Probabil ai auzit deja că folosirea unei creme cu factor de protecție solară este esențială pentru protejarea tenului. Însă este o greșeală să crezi că trebuie să aplici crema cu SPF doar atunci când te expui direct razelor soarelui. Sigur că există o multitudine de produse de machiaj care conțin și SPF, dar nu te sfătuim să te bazezi strict pe ele. Mai degrabă, recomandarea specialiștilor k-beauty este să cauți o cremă cu factor de protecție solară care să intre bine în piele. Aplică zilnic o cantitate genoerasă de cremă și asigură-te că o reînnoiești la 4-5 ore.

Recomandarea noastră merge către SPF 50+PA++++TOUN28 Organic HEV UV Protector din catalogul BloomShop, o cremă din ingrediente 100% naturale și certificate organic.

2. Adaugă efectul de calmare pe lista priorităților în materie de îngrijire a tenului

Spre deosebire de hidratare, exfoliere și curățare, efectul de calmare nu pare să fie o prioritate în materie de îngrijire a tenului. Cu toate acestea, te sfătuim să o adaugi pe lista ta de priorități începând cu vara aceasta. Vei observa o diferență uriașă între zilele în care ai adăugat un produs calmant în rutina ta de îngrijire și zilele în care nu ai făcut-o. Cremele cu efect calmant sunt mai ușor de găsit decât crezi. Trebuie doar să fii atentă la câteva ingrediente cheie, cum ar fi ‘centella asiatica’ sau ‘guaiazulene’, cunoscute pentru efectele calmante asupra tenului iritat și sensibil. Astfel, tenul tău se va recupera mai bine în urma unei zile întregi petrecure sub razele soarelui.

Din catalogul Bloomshop propunerea noastră merge către serumul Clean-Up Calming Intensive Serum, urmat de o mască de față cu Vitamina U de la CUSKIN.

3. Obișnuiește-te să folosești tonere și esențe cu o textură cât mai lejeră

Există o preconcepție legată de cosmetice de ceva vreme, și anume cu cât este mai consistentă textura, cu atât are efecte mai vizibile. Însă asta este una dintre cele mai întâlnite greșeli când vine vorba de alegerea produselor potrivite pentru nevoile tenului tău. Ceea ce contează în această alegere sunt strict ingredientele și tipul de îngrijire de care are nevoie pielea ta, iar aici consistența texturii nu este un indiciu. Vara, tenul tău devine un teren proprice pentru transpirație, sebum și celule moarte. Atunci când tenul este deja atât de încărcat, păstrarea unei rutine de îngrijire cât mai lejere și răcoroase poate echilibra temperatura pielii și desfunda porii. Caută cu precădere tonere și esențe care au o textură lejeră și conțin ingrediente antioxidante și hidratante.

Poți încerca TOUN 28 pH Balancing Toner, care conține apă din floare organică de hibiscus, aminoacizi şi săruri. Nu conţine alcool, conservanţi chimici, arome sau coloranţi, așa că poți fi sigură că nu îți va usca tenul.

4. Vitamin C întărește bariera naturală de protecție a tenului

Vitamina C este asociată de obicei cu exfolierea, fiind cunoscută pentru efectul său antioxidant și pentru pentru posibila iritare a tenului sensibil. Nu este asociată atât de mult cu îngrijirea tenului pe timp de vară. Însă cantitatea potrivită de vitamina C poate fi de un ajutor extraordinar pentru fortifierea barierei naturale de protecție a tenului și recuperarea după efectele dăunătoare ale razelor UV. Câteva picături de serum sunt de ajuns pentru a asigura această fortifiere. Foarte important este să nu sari peste crema cu SPF atunci când folosești Vitamina C. SPF ul folosit în combinație cu Vitamina C oferă o protecție imbatabilă a tenului pe timp de vară, ajutând chiar la regenerarea celulară.

Serumul T2 cu Vitamina C de la TOUN28 este o alegere imbatabilă, în combinație cu crema de protecție solară Toun28.

5. Nu uita de curățarea tenului în profunzime

După cum spuneam mai sus, la sfârșitul unei zile de vară tenul tău este încărcat cu transpirație și sebum, motiv pentru care nu poți sări peste acest pas esențial în rutina de îngrijire a tenului. Dubla curățare presupune dezbinarea sebumului în exces și a produselor uleioase cu un demachiant pe bază de ulei, urmat de un demachiant pe bază de apă care curăță tenul în profunzime. Și pentru că știm că nu poți avea întotdeauna după tine întreaga trusă de îngrijre, îți recomandăm un produs 2 în 1 pe care îl poți lua oriunde – Neogen Real Fresh Green Tea Cleansing Stick. Una dintre calitățile produsului este că are un PH scăzut care previne uscarea și deshidratarea pielii după curățare. Îndepărtează foarte eficient machiajul și astfel ține loc cu succes uleiului de curățare și a apei micelare, iar conținutul de ceai verde previne îmbătrânirea prematură a pielii și inflamația provocată de acnee.

Descoperă formulele inovatoare ale cosmeticelor coreene pe BloomShop!

Cele mai citite

Boloș. după discuțiile cu agențiile internaționale, în SUA. VIDEO

Agenţiile ne-au reconfirmat ratingul suveran şi perspectiva stabilă, dar asta nu înseamnă că nu există loc de creştere, pentru că investitorii străini au tendinţa...

Tesla reduce cu 2.000 de dolari prețurile modelelor Y, X și S în SUA

Tesla a redus prețurile din SUA ale vehiculelor sale Model Y, Model X și Model S cu 2.000 de dolari fiecare, la câteva zile...

Beat la volan, cu 218 km pe oră în localitate

Un șofer în vârstă de 41 de ani din Craiova a fost prins de polițiști conducând băut la volan și cu o viteză de...
Ultima oră
Pe aceeași temă