15.4 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăLifestyle5 shootere care te pot tine lipit de calculator zile intregi

5 shootere care te pot tine lipit de calculator zile intregi

Battlelog.co prezinta un top al celor mai cautate 5 shootere, care au potentialul de a tine utilizatorii lipiti de calculator cu zilele.

Pentru Call of Duty Warzone jucatorii impatimiti de shootere au facut o reala pasiune

Call of Duty Warzone este un joc video de lupta royale free to play care s-a lansat pe 10 martie 2020. Jocul face parte din Call of Duty Modern Warfare si este foarte apreciat din cel putin urmatoarele motive:

– jucatorii au la dispozitie doua moduri principale de joc: Battle Royale si Plunder;
– noul sistem valutar introdus de Warzone in joc, care poarta denumirea de Cash, a venit ca raspuns la cererea utilizatorului de a cumpara statii. Grafica acestui joc este cea care atrage foarte multi utilizatori in fiecare zi;
– in plus, pentru ca exista undetected aimbot for Warzone, utilizatorii folosesc acum acest cheat pentru a mari precizia de tragere asupra inamicului.
Rogue Company a creat o adevarata isterie intre jucatori, inca din momentul in care s-a anuntat aparitia sa

Rogue Company este un joc free to play multiplayer dezvoltat te Hi-Rez Studios. Acesta include suportul pentru jocuri multiple si a fost unul dintre cele mai asteptate jocuri. Ce caracteristici importante are?

– personajele sunt denumite Rogues si pot fi accesate in mai multe moduri de joc si pe diverse harti;
– meciurile au mai multe runde si concureaza pentru diverse obiective;
jucatorii pot utiliza cash-ul castigat pentru a finaliza diverse taskuri si pentru a elimina anumiti – jucatori, dar si pentru a actualiza arme si a achizitiona unele noi;
– inca de la aparitia jocului este populara intreaga gama de cheaturi pentru Rogue Company, sub forma de aimboti si alte tipuri de hackuri menite sa ajute jucatorii. Mai multe detalii aici: Battlelog.co/rogue-company-hacks-cheats-aimbot-esp
PUBG este unul dintre shooterele foarte antrenante, fiind inspirat de un film de actiune japonez

PUBG este un joc online multiplayer battle royale care a fost dezvoltat si oferit jucatorilor de catre PUBG Corporation. Jocul are la baza modurile anterioare, care puteau fi intalnite la Brendan Player Unknown Greene pentru alt jocuri si se inspira din filmul japonez Battle Royale, lansat in anul 2000.

Jocul este independent si a fost coordonat de designerul Greene. Pana la 100 de jucatori se pot parasuta pe o insula unde cauta arme si echipament cu scopul de a ii ucide pe cei din jur, evitand sa moara. Zonele de siguranta sunt disponibile pe harta jocului insa scad ca dimensiune in timp, directionand supravietuitorii in zone din ce in ce mai stranse, astfel incat intalnirile sa fie fortate.

Apex Legends este un preferat al gamerilor inca de la lansare

Apex Legends este un alt joc multiplayer battle royale in care sunt mai multe echipe de jucatori ce utilizeaza personaje numite Legends. Modurile alternative permit echipelor de doi jucatori sa lanseze jocul. Fiecare meci are de obicei 20 de echipe a cate trei jucatori. Acestia se pot alatura prietenilor lor sau pot sa fie selectati random in diverse echipe. Inaintea fiecarui meci, jucatorii trebuie sa isi selecteze un personaj Legend iar dupa ce intra in joc trebuie sa faca tot posibilul sa nu moara in timpul jocului.

Valorant este preferatul multor jucatori atrasi de shootere tehnice

Valorant este un shooter tehnic si se bazeaza pe echipe. Jucatorii sunt agenti, personaje din mai multe tari si culturi din intreaga lume. In modul principal jucatorii sunt repartizati in echipa care ataca sau care apara, fiecare echipa avand un numar de 5 jucatori. Fiecare agent are abilitati unice si fiecare necesita anumite arme. Jocul are o grafica excelenta si un mod de desfasurare care va tine in suspans toti playerii.

Cele mai citite

Beat la volan, cu 218 km pe oră în localitate

Un șofer în vârstă de 41 de ani din Craiova a fost prins de polițiști conducând băut la volan și cu o viteză de...

Marian Cristian Minae, al doilea suspect în cazul uciderii omului de afaceri Adrian Krainer, va fi adus în țară

Marian Cristian Minae, al doilea suspect în cazul asasinării omului de afaceri Adrian Kreiner, a acceptat să fie adus în ţară din Irlanda, iar...

Taiwanul anunță că a detectat 21 de avioane militare chineze în jurul insulei

21 de avioane militare chineze au fost detectate în jurul Insulei Taiwan începând cu ora locală 8:15 (0:15 GMT), a anunţat sâmbătă Ministerul Apărării...
Ultima oră
Pe aceeași temă